• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Dem seçim irtibat bürosu hizmete açıldı

Dem seçim irtibat bürosu hizmete açıldı
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) irtibat bürosu görkemli törenle hizmete acildi. Bu

Halkların Eşitlik ve Demokrasi (DEM Parti) Hakkari’de 31 Mart yerel seçim hazırlıkları kapsamında il ilçe ve belde belediye başkan adaylarının tanıtımı ve Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışı gerçekleştirdi. 

DEM Parti Hakkari İl Örgütünce tarafından Hakkari Belediye eşbaşkan adayları Mehmet Sıddık Akış ve Viyan Tekçe ile ilçe ve belde belediye başkan adayları için Çiftlik mevkiinde karşılama programı düzenledi. 

Hakkari Milletvekilleri Onur Düşünmez ile Öznur Bartın ve HDP eski Milletvekili Sait Dede’nin katıldığı karşılama programı kapsamında yüzlerce aracın eşlik ettiği DEM Parti seçim otobüsü çarşı merkeziBulvar Caddesi üzerindeki Seçim İrtibat ofisinin önüne geldi. 

DEM Parti bayrak ve flamaları eşliğinde halay çeken partililer belediye başkan adayları ve milletvekillerinin bulunduğu otobüsü alkışlarla karşıladı. 

Saygı duruşu ile başlayan program aday tanıtımı ile devam etti. Kitlenin DEM parti adayları lehine sık sık slogan attığı seçim irtibat ofisinin açılış öncesi DEM Parti Hakkari İl Eşbaşkanı Kadir Şahin, Hakkari halkının partisine ve iradesine sahip çıkacağını söyledi. 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi’nin ‘Hakkari Belediyesini alırsak belediyenin önünde zeybek oynayacağım’ açıklamasına göndermede bulunan DEM Partili Şahin Hakkari’nin şehani ve herzani oynadığını, 31 Mart günü halay ve zılgıtlarla seçim zaferi kutlayacaklarını söyledi. 

Belediye eşbaşkan adayı Viyan Tekçe ise seçim irtibat ofisinin açılışına katılan tüm Hakkari halkına minnettar olduğunu ifade etti. 

İlçe ve belde belediye eşbaşkan adaylarının tanıtımının ardından söz alan Eşbaşkan Adayı Mehmet Sıddık Akış da, açılış programına katılan herkesi selamladı. 

Konuşması sık sık sloganlarla kesilen eşbaşkan adayı Akış, “Birileri çıkmış ne diyor biliyor musunuz?  Hakkari’yi alacaklarmış. Gelin Hakkari’yi görün siz kör müsünüz? Hakkari öyle kolay alınmaz. Hakkari öyle basit değil. Bunu bilin anlayın. Sizin paranız, sizin pulunuz, sizin gücünüz buna yetmez. 10 yıldır Hakkari kayyumla yönetiliyor kayyum nedir biliyor musunuz? İradenin gaspı demek. Sizi tanımamak olur. Bundan dolayı. Biz onları ret ediyoruz. Kabul etmiyoruz. Süpürge ile temizleyip hesap soracağız. Bu halkın kim olduğunu 31 martta hepimiz görüşeceğiz” diye konuştu. 

Hakkari belediyesini eşbaşkanlık sistemi ile demokratik bir şekilde yöneteceklerini belirten Akış konuşmasının devamında kendilerini yalnız bırakmayan Hakkarililere teşekkür etti. 

Açıklamaların ardından DEM Parti Hakkari Seçim İrtibat Bürosu Milletvekilleri Bartın Düşünmez ve belediye eşbaşkan adayları tarafından açıldı. 

Açılışın ardından partililer başkan adaylarını tebrik etti.

oem-m.jpgsans-titre-2-jpg-1.jpg

390f64eb-d5aa-4709-875f-8e57530402e7.jpg

 

Bu haber toplam 5208 defa okunmuştur
  • Yorumlar 15
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim