• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 16 °C

Demir: “Çukurca Medeniyetine hizmetkar olma yolculuğumuz başlıyor”

Demir: “Çukurca Medeniyetine hizmetkar olma yolculuğumuz başlıyor”
Ak Parti Çukurca Belediye Başkan adaylığına seçilen Nazmi Demir vatandaşlarını selamladıktan sonra beraberindeki kalabalık bir kitle ile aday tanıtım toplantısına katıldı.

Ak Parti’nin 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için gösterdiği Çukurca Belediye Başkan adayı Nazmi Demir toplantıda diğer adaylar ile beraber tanıtıldı. Sahneye çıkan adaylar katılımcıları selamladı. 

Her insan bir şehir, her şehir bir medeniyettir. Çukurca medeniyetine hizmetkar olma yolculuğumuz başlıyor diyerekten sözüne başlayan Ak Parti Çukurca Belediye Başkan adayı Nazmi Demir, Hakkari’de beraberindeki heyetin ve siyasetçilerin katılımıyla misafirlerini yemekte ağırladı. 

Her insan bir şehir, her şehir bir medeniyettir. Çukurca medeniyetine hizmetkar olma yolculuğumuz başlıyor diyerekten sözüne başlayan Çukurca Belediye Başkan Adayı Nazmi Demir: Şimdi daha çok koşturacağız. Her zamankinden daha fazla çalışacağız. İlçemizin en iyi hizmeti için ne gerekiyorsa onu yapmaktan geri durmayacağız diyen Demir, “Milletimize efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik." ifadelerini kullandı.

ÇUKURCA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI NAZMİ DEMİR

31 MART 2024 Yerel Seçimlerinde, Çukurca Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı başvurusunda bulunan iş adamı Nazmi DEMİR, AK PARTİ İlgili kurullarının kararı ve Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın onayı ile Çukurca Belediye Başkan Adayı olarak belirlenmiştir. 

Nazmi DEMİR kimdir?

Nazmi DEMİR, 1981 yılında Çukurca’da doğdu. İlk ve Orta Öğrenimini Çukurca da
tamamlayan DEMİR, Liseyi Hakkâri Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Elektrik bölümünden mezun olarak tamamladı. 2009 yılında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Elektrik Teknolojileri Bölümünde Ön Lisans yaptı. 2011 yılında Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bölümler Fakültesi İşletme Bölümünde Lisansını tamamlayan DEMİR halen Ahmet Yesevi Üniversitesi Siyaset Bilimleri ve Kamu Yönetimi dalında Yüksek Lisans yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babası olan DEMİR, Çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında Yöneticilik ve Müdürlük yaptı. 

AK PARTİ Siyaset Okul mezunu olup, Asrın İş İnsanları Derneği Hakkâri Şube Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir. Kamu ve Özel Sektör de faaliyet gösteren bir firmanın Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmaktadır.

02-460.jpg03-393.jpg04-194.jpg

Bu haber toplam 2388 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim