• BIST 10082.77
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

Demirtaş'tan Davutoğlu eleştirisi

Demirtaş'tan Davutoğlu eleştirisi
Demirtaş, Başbakan Davutoğlu'nun Paris'teki terör karşıtı yürüyüşe katılmasını eleştirerek, "Bize gelince yürüyüş yasak, Beyefendi gitmiş Paris'te yürüyüş yapıyor." dedi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, BaşbakanAhmet Davutoğlu'nun Paris'teki terör karşıtı yürüyüşe katılmasını eleştirerek, "Hani siyaset parlamentoda yapılırdı?

Bak şimdi Paris'e gitmiş, sevsinler seni. Bize gelince yürüyüş yasak ve haram, provokasyon. Beyefendi gitmiş Paris'te yürüyüş yapıyor. Bunların iki yüzlülüklerine aldanmayın. Her şey onlara mubahtır, haktır, bize yasak" dedi.

"HERŞEY ONLARA MÜBAHTIR, BİZE YASAK"

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisinin Tekirdağ İl Başkanlığı kongresinin yapıldığı Çorlu İlçesi'ne geldi. Çorlu Spor Salonu'nda partililerin yoğun ilgisiyle karşılanan Demirtaş, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve AK Parti'nin politikalarını eleştirdi.

Kongreye yaklaşık 2 bin 500 kişi katılırken, Demirtaş, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Paris'te düzenlenen 'teröre karşı yürüyüş'e katılmasını eleştirdi. Demirtaş, şunları söyledi:"Hani sokaktan medet umulmazdı? Hani siyaset parlamentoda yapılırdı. Bak şimdiParis'e gitmiş, sevsinler seni. Bize gelince yürüyüş yasak ve haram, provokasyon. Beyefendi gitmiş Paris'te yürüyüş yapıyor.

Dedim ya ikiyüzlü. Bunların iki yüzlülüklerine aldanmayın. Her şey onlara mubahtır, haktır, bize yasak. Ülke özel mülkleri, tapulu malları ya. Biz de onların köleleriyiz ya, sessiz kalacağız. Her gün bizi aldatacak kandıracaklar, sessiz kalacağız.

Bir kez daha sesleniyorum bugün Paris'te yürüyen sayın Davutoğlu'na;Türkiye'nin sokakları da bizimdir her bir sokağı meşrudur, her bir meydan alanı asla sokağı terörize etmene izin vermeyeceğiz.

Sizler Türkiye'nin bütün halkları kardeşçe koyun koyuna yaşama konusunda bir birine söz verdiyse bizde onun gereğini yapmaya hazırız. Türkiye'nin bütün ezilenlerinin yoksulluklarının partisi olarak bu seçimlerde inşallah sizlerin yüzünü ağırtacak bir sonuçla çıkma sözünü veriyoruz" dedi. basından

Bu haber toplam 3395 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim