• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Demokrasi nöbeti alanında patlama!

Demokrasi nöbeti alanında patlama!
Antalya'da demokrasi nöbetinin tutulduğu alanda patlama meydana geldi. Patlamada 1 kişi hafif şekilde yaralandı.

Antalya'da vatandaşların demokrasi nöbeti için toplandığı Cumhuriyet Meydanı'na yakın bin noktada henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Vatandaşlara bayrakların satıldığı stantta meydana gelen patlamada 1 kişi hafif şekilde yaralandı.

Olayın ardından demokrasi nöbeti için alanda bulunan Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul olay yerinde inceleme yaptı. Polis, elinde bulunan iki çantadan birini patlamanın meydana geldiği alana bırakıp, diğer çanta ile demokrasi nöbetinin tutulduğu alana giden ve eşgali belirlenen şahsı arıyor. 

Antalya İl Emniyet Müdürü Tonbul’dan patlama açıklaması

Antalya’da 1 kişinin hafif şekilde yaralandığı patlamayla ilgili İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, “Olay basit bir patlama olayıdır. El yapımı patlayıcı gibi görülüyor, araştırmalara devam ediyoruz. Allah’a şükür önemli bir durum yok, hayat normal devam ediyor” dedi.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Cumhuriyet Meydanı yakınlarında akşam saat 22.00’de bir patlama meydana geldi. Demokrasi nöbeti için meydanda toplanan kalabalığa çok yakın bir noktada yol kenarında meydana gelen patlamada 1 kişi kafasından hafif şekilde yaralandı. Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edilirken, yol tamamen trafiğe kapatılarak çevre güvenliği alındı.

Demokrasi nöbeti için alanda bulunan Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve Antalya İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul da olay yerine gelerek incelemelerde bulunup, ekiplerden detaylı bilgi aldı. Patlamanın ardından inceleme yapan polis ekipleri, görgü tanığı bir kişinin ifadesinden yararlandı.

Görgü tanığı, elinde iki çanta olan bir kişinin elindeki bir çantayı bıraktığı yerden kısa süre sonra patlama meydana geldiğini, diğer çantayla birlikte kalabalığın içine girdiğini anlattı. İfadeler üzerine polis ekipleri, eşkali belirlenen şahsı yakalamak için çevrede geniş çaplı inceleme başlattı.

Kaynak: İHA
Bu haber toplam 4605 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim