• BIST 10169.45
  • Altın 2402.551
  • Dolar 32.2602
  • Euro 34.7247
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C

Dilmak Tanker

Dilmak Tanker
Kimyasal Tanker Yıkama Hizmetlerinde Uzmanlığın Adı: Dilmak Tanker

Kimyasal yüklerin taşınması, elleçlenmesi ve yüklenmesi özel uzmanlık gerektiren süreçlerdir. Bu nedenle taşımacılık sektöründeki en zorlu ve titizlik gerektiren yük grubunun kimyasal yükler olduğu kabul edilir.

Kimyasal yükler hem çevreye hem insan sağlığına zararlı olabildiğinden kimyasal yük taşıma süreçleri alanında uzman ve deneyimli profesyoneller tarafından gerçekleştirilmelidir.

Kimyasal yük taşımacılığı hizmetlerinin güvenli ve kaliteli bir şekilde gerçekleştirilmesi için düzenli olarak kimyasal tanker yıkama hizmetleri alınmalıdır. Lisanslı tanker yıkama tesisleri ile kimyasal tanker yıkama hizmetleri sunan Dilmak Tanker aynı zamanda tank konteyner depolama hizmetleri ile de sektörün ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Sayfa: https://dilmaktanker.com/kimyasal-tanker-yikama/

Dilmak Tanker Sektöründe Kaliteyi Yükseltiyor

Kimyasal yükler sahip oldukları özellikler nedeniyle son derece riskli maddeler grubunda kategorize edilirler. Kimyasal yüklerin teslimi, yükleme sırasındaki saf ve bozulmamış halleri ile gerçekleştirilmelidir. Bunun için yüklerin kimyasal ve fiziksel özelliklerinin korunması önemlidir. Çünkü kimyasal yüklerin kirlenme, oksitlenme, renk bozulması gibi çeşitli bozulma riskleriyle karşı karşıya kalması olasıdır.

Kimyasal tankerler çok farklı özelliklere sahip kimyasal yüklerin taşınması amacıyla kullanılırlar. Ön yükleme temizliğinin yetersiz bir şekilde yapılması durumunda sızdıran çapraz valfler ya da son kargo kalıntısı kirlendiliğinden kargo katkısı risklerine maruz kalınabilir.

Sektörünün öncü isimleri arasında yer alan Dilmak Tanker kimyasal tanker yıkama hizmetlerini güvenilir ve üst düzey kalite ile sunar.

Kimyasal tanker yıkama hizmetleri kapsamında; günlük hayatın pek çok farklı alanında kullanılmakta olan ürünlerin ham maddeleri olan madeni yağlar ve katkıları, boya sektöründe kullanılan kimyasallar, yağ asitleri, yağ esterleri, temizlik sektöründe kullanılan ham maddelerle kimyasallar, monomerler, reçineler ve bağlayıcılar, yapı kimyasalları, latexler ve akrilat gibi kimyasalların mümkün olan en hijyenik koşullarda taşınması sağlanabilir. Kimyasal yük taşımacılığında kullanılan tırların ve konteynerlerin temizlenmesi işlemleri Butterworth’un geliştirmiş olduğu Buhar Çarpma Teknolojisi ile yapılır.

Global ölçekteki sanayiinin işleyişiyle bir ürünün bulunduğu konumdan başka bir konuma taşınması noktasında tanker araçların benzersiz bir rolü bulunur. Bu araçların kullanılması sayesinde taşıma işleminin konusunu oluşturan mallar ve malzemeler bir noktadan diğer bir noktaya güvenli bir şekilde nakledilir.

Bu aşamada dikkat edilmesi gereken unsur, tank konteyner araçların yeni maller ve malzemeler taşıyabilmesi için üst düzey hijyen sağlama zorunluluğudur. Bu sayede yeni ürün bozulmadan ve herhangi bir yapısal değişikliğe uğramadan taşınabilir. Dilmak Tanker, kimyasal tanker temizleme süreçlerinin ne kadar önemli olduğunun bilinciyle hizmet kalitesini her geçen gün yükseltir. Sektörel deneyimiyle öne çıkan Dilmak Tanker üst düzey standartları sağlamaya yönelik çalışmalarını sürdürmektedir.

Sayfa: https://dilmaktanker.com/tank-konteyner-depolama/

Dilmak Tanker’de Üst Düzey Teknoloji Kaliteyle Buluşuyor

Dilmak Kimyasal Tanker Yıkama ve Kimyasal Tanker Arıtma Tesisi’nde gerçekleştirilen operasyonlar ECTA yani Avrupa Kimyasal Endüstri Konseyi tarafından belirlenen standartlara uygun olmaktadır. Tamamlanan süreçlerin ardından sürdürülebilir emniyet ve kalite standartlarına uygunluk sağlanacak şekilde ECD diğer bir deyişle Avrupa Temizleme Belgesi verilir.

Avrupa Kimya Endüstrisi Konseyi’nin bir denetim sistemi olan SQAS yani Güvenlik ve Kalite Değerlendirme Sistemi; lojistik sağlayıcılarda güvenlik, kalite, sağlık, çevresel uyumluluk ve sosyal sorumluluğu değerlendirme amacıyla kullanılır. SQAS Türkiye kara yolu taşımacılığı, yıkamacılığı yapan ve intermodal taşımacılık hizmetleri sağlayan şirketlerin performanslarına ilişkin sağlık, emniyet, çevresel, kalite, güvenlik ve kurumsal sorumluluk standartlarını belirleyen bir program olarak tanımlanabilir.

Bu sayede Avrupa Kimya Endüstrisi Konseyi SQAS ile lojistik firmalarının düzenli bir şekilde denetlenmesi imkanı elde edilir. Ayrıca sektörel hizmet kalitesi mümkün olan en üst noktaya taşınabilmektedir. Tüm bu nedenlere bağlı olarak SQAS kimya lojistiği sektöründe en önemli değerlendirme kriterlerinden biri olarak öne çıkar.

Dilmak Kimyasal Tanker Yıkama ve Arıtma Tesisi sunduğu hizmetler kapsamında kimyasal madde taşımacılığı yapan tankerler ile konteynerlerin sterilizasyonunu mümkün olan en iyi şekilde sağlar. Böylece kimyasal maddelerin taşınabilmesi için gerek duyulan hijyenik ortamı eksiksiz bir şekilde hazırlar. ISO 9001 Kalite Belgesi, ECD (Avrupa Temizlik Belgesi) ve KTTD (Türkiye Temizleme Belgesi) ile birlikte Dilmak Tanker, Avrupa standartlarında hizmet vermeye devam etmektedir.

Dilmak Tanker’e ait tank konteyner yıkama tesisi Avrupa Standartları’na uygun olacak şekilde düzenlenmiş olup tank konteyner yıkama tesisindeki işlemlerin tümü son teknolojik ürünler kullanılarak gerçekleştirilmekte, yapılan işlemlerden optimum fayda sağlanmaktadır.

Her bir ürünün yıkama kriterlerine ve şartlarına uygun bir şekilde yapılan işlemler sırasında suyun pH’ı düşürülür ve yumuşatılması sağlanır. Ekstra yumuşak su sayesinde tank konteyner yılama hizmetleri çok daha etkili ve kaliteli bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir.

Son teknoloji ürünü yıkama ekipmanlarının kullanılması ve dakikada 180 litrelik su tüketimi sayesinde daha az su ve enerji tüketilir. Bu sayede hem maksimum verimlilikte hem çevreye duyarlı hizmetler vermek mümkün olmaktadır. Suyun ekstra yumuşatıldıktan sonra kullanılması ve ters ozmos sistemi kullanılarak 5 pH’a kadar düşürülmesi aynı zamanda yapılan yıkama işleminin kalitesini artıran bir etken olarak öne çıkar.

Sayfa: https://dilmaktanker.com/

 

Bu haber toplam 806 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim