• BIST 10156.73
  • Altın 2412.296
  • Dolar 32.3677
  • Euro 34.7308
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C

Doğa fotoğraf sergisi açıldı

Doğa fotoğraf sergisi açıldı
Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) öncülüğünde düzenlenen ‘Doğa’ konulu fotoğraf sergisi büyük ilgi gördü.
Hakkari doğası ve yaşamını fotoğraflayan Hacı Tansu’nun objektifinden yansıyan ve bölgenin değişik noktalarında çekilen doğa fotoğrafları HATSO binasında sergilendi. Fotoğraf sergisinin açılışına Hakkari Valisi Necmettin Kalkan, Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu, BDP Hakkari Belediye Eş Başkan Adayı Nurullah Çiftçi, HDP İl Başkanı Rahmi Temel, AK Parti Belediye Başkan Adayı Osman Kızılban, HATSO Başkanı Servet Taş, daire amirleri ile çok sayıda davetli katıldı. Burada Vali Necmettin Kalkan, Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu ile HATSO Başkanı Servet Taş birlikte fotoğraf sergisinin açılışını yaptılar.
 
Başkan Bedirhanoğlu, “Coğrafyamızın güzel yerlerinde çekilen bir birinden güzel fotoğraflar bu şekilde sergilendikçe inanıyorum ki Hakkari turizmine büyük katkısı sağlayacaktır” dedi.
 
HATSO Başkanı Servet Taş ise, Hakkari’ye kazandırdıkları yeni binalarında sadece evrak daireliği değil, halka kaliteli hizmet sunma çabası içersinde de olduklarını ifade ederek, “İlimizin ticaret, sanayi, spor, sanat gibi birçok alanda hizmetlerin en iyisini yürütmek için çabalarımız devam etmektedir. İlimize hizmet yolunda attığımız önemli adımlardan bir tanesini de bugün sanat alanında atıyoruz.
 
Kendi sanatçımıza, meslek erbaplarımıza, esnafımıza Hakkari olarak bizler sahip çıkmalıyız ki, başarılarımız ortak paydamız olsun. Bundan sonra da benzeri sergiler, söyleşiler, konferanslar gerçekleştireceğiz. İlimiz tarihi ve kültürü ile köklü bir geçmişe sahiptir.
 
Bunun en bariz örnekleri dağlarımızda olan kaya resimleri, 13 bin yıllık olan Hakkari Stelleri ve bir çok sanat eserin olduğu gibi. İnsanlarımızın sanat yolundaki çalışmalarına her zaman imkanlarımız dahilinde destek vermeye, kendilerine öncülük etmeye hazır olduğumuzu belirtmek isterim” dedi. Çok sayıda doğal güzelliklerin fotoğraflarının yer aldığı serginin bir hafta boyunca devam edeceği belirtildi. Haber: Serkan Kaya (İHA)
 
fotograf-sergisi-1.jpg
 
fotograf-sergisi-2.jpg
 
 
Bu haber toplam 4619 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 6
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim