• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 19 °C

DOĞU STAR INI ARIYOR PROGRAMI HAKKARİ DE

DOĞU STAR INI ARIYOR PROGRAMI HAKKARİ  DE
Wizyon ve Denge TV nin katkılarıyla Doğu Star ını arıyor Türkçe ve Kürtçe ses yarışması Hakkari de start aldı.
Hakkari de Doğu Star ını Arıyor Ses Yarışması Başladı

 Yarışmaya il ve ilçelerden yaklaşık 100 kişi katıldı. Jüri üyeleri karşısın çıkarken heyecanlanan bazı yarışmacılara ise jüri üyeleri yardımcı olmaya çalıştı.

  Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen Jüri görevini Kürt sanatçı Kemal Amed,  Rojda ve Hakkari li Namık Boyar ın yaptığı ses yarışmasının 2 gün boyunca devem edeceği belirtildi.

 Yarışma öncesinde yarışmacılara moral vermek amacıyla sahne alan Bedrihan Ege ve beraberindeki tiyatrocular bir birinden güzel skeçlerle salondakilere neşeli dakikalar geçirdiler. Daha sonra sahne alan Kürt sanatçı Kemal Amed ve Rojda bir birinden güzel Kürtçe şarkılar seslendirdiler. Yüksekova ilçesinden yarışmaya katılan bazı gençler ise, jüri üyeleri karşısında heyecanlanmaları ise dikkatlerden kaçmadı.

 

 Jüri üyeleri yarışmacıları şarkının nasıl okunacağı konusunda da uyararak yardımcı olmaya çalışsalar da başarılı olamadılar. Yarışma hakkında basın mensuplarına açıklamada bulunan Wizyon Tv yönetmeni Zeki Göktaş ile Denge TV Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Sevin, öncelikle bizlere sıcak karşılayan Hakkari halkına teşekkür etmek istediklerini belirttiler.

 

  "Güneş te doğuda doğar, star da doğuda çıkar"

 " Ulusal kanalların bugüne kadar çıkarttığı tüm starlar maalesef üzülerek söylüyorum hepsi çöpe gitti"

 

 Zeki Göktaş," Batı ile doğu arasındaki doğu batı diyorlar biz diyoruz ki Türkiye nin her köşesi bir cennet gelin buradaki cenneti görün ve Türkiye nin her köşesini gezin diyoruz. Hakkari de doğa bakamında böyle güzel bir yerdir. Biz Doğu Star nı arıyor programını Iğdır dan başladık ve şimdi de Hakkari deyiz. Güneş te doğuda doğar, star da doğuda çıkar. Ulusal kanalların bugüne kadar çıkarttığı tüm starlar maalesef üzülerek söylüyorum hepsi çöpe gitti. Biz İstanbul Wizyon TV olarak bu programın arkasındayız. Biz iddialıyız ve 150 kişilik kadromuz çalışıyor. Biz hiçbir zaman sen gel sen git insanın portesine bakmadık. Gerçek ses çıkartmak istiyoruz ve bunu da başaracağımıza inanıyoruz çünkü halkımızla beraber iç içeyiz. Amacımız doğuda starları ikişer ikişer alıp alıp Diyarbakır ilinde finallere taşımaktır. Finale katılacaklar 1 ay eğitimden geçirilecekler. Daha sonra geçek elemelerimiz orada devam edecektir. Katılımlar çok yoğunlukta kış süresi el verirse biz devam edeceğiz. Biz amacımız Kürtçe ve Türkçe ses yarışmasını halkın önünde yapmaktır. Yarışma 22 ilde devam edecektir. Hakkari nin il ve ilçelerinde yaklaşık 100 kişi katıldı. Bunların arasında elemeler yapacağız ve yarışmamız burada iki gün devam edecektir" şeklinde konuştu. (Hakkarihabertv.com)

Bu haber toplam 7423 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim