• BIST 10007.32
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Doktorlardan başarılı operasyon

Doktorlardan başarılı operasyon
Hakkari'de yılan ısırması sonucu oluşan kangren nedeniyle sol bacağını kaybetmek üzere olan 96 yaşındaki Kerim Arslan, Uzm. Dr. Taylan Özgür Köşker'in yaptığı başarılı ameliyatla sağlığına kavuştu.

Haber: Behçet Dalmaz-Bacağı kesilmekten kurtulan Arslan, "Ağrılardan kurtuldum. Artık gezebileceğim. Doktorlarımaza çok teşekkür ediyorum" dedi. Başhekim Yardımcısı Dr. Emre Sahillioğlu ise "Hastanemizde şu an 44 'ün üzerinde uzman doktor var. Hemen her branşta doktorlar mevcut. Eskiden yapılmayan çoğu ameliyat burada yapılıyor" diye konuştu.

yilan-sokma-1.jpgHakkari Devlet Hastanesi'ne 3 hafta önce atanan atanan Uzm. Dr. Taylan Özgür Köşker, kangren nedeniyle bacağını kaybetmek üzere olan Kerim Arslan'ı ameliyata aldı. Rahatsızlığı nedeniyle acılar çeken ve sol bacağını kullanamayan Kerim Arslan, yapılan damar cerrahisi operasyonuyla bacağını kaybetmekten kurtuldu. Merkeze bağlı Geçitli Köyü'nde merada yılan ısırması sonucu ayağının kangrene dönüştüğünü belirten Arslan, "Ağrılardan kurtuldum.

Artık gezebileceğim. Doktorlarımaza çok teşekkür ediyorum" dedi. Uzm. Dr. Taylan Özgür Köşker, hastanın kendilerine ilk geldiğinde ciddi ağrılar çektiğini belirterek, "Ayağını hiç oynatamıyordu. Biz de acilen ameliyata aldık. Bacağı büyük bir tehlike altındaydı. Yani hastanın bacağını diz üstünden kesmemiz gerekebilirdi. Güzel bir ekiple ameliyata girdik.

 

Birçok yerde yapılmayan ve 2 saat süren bir ameliyatla hastanın ayağını kurtarmış olduk" dedi. Başhekim Yardımcısı Dr. Emre Sahillioğlu ise hastanede ilk kez böyle bir operasyona gerçekleştirildiğini belirterek, "Bu hastamız bacağını kaybedebirdi. Ancak doktorumuzun başarılı ameliyatı sayesinde sağlığına kavuştu. Hastanemizde şu an 44 'ün üzerinde uzman doktor var. Hemen hemen her branşta doktorlar mevcut. Eskiden yapılmayan çoğu ameliyat burada yapılıyor" diye konuştu.

Bu haber toplam 7632 defa okunmuştur
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim