• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Dünya masa tenisi günü Hakkari'de kutlandı!

Dünya masa tenisi günü Hakkari'de kutlandı!
Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından “6 Nisan Dünya Masa Tenisi Günü” nedeniyle bazı etkinlikler düzenlendi.

Belediye binası önünde düzenlenen “6 Nisan Dünya Masa Tenisi Günü” etkinliklerine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, Gençlik Merkezi Müdürü Fahri Güldal ve belediye personelleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açık alanda yapılan etkinlik; Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal’ın tenis maçıyla başladı. Dizilen 4 ayrı masada yaşlı, kadın, çocuk yüzlerce vatandaş da ellerine aldıkları raketlerle tenis oynadılar.

Burada açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu tarafından ilan edilen ve tüm dünyada 6 Nisan’ın Dünya Masa Tenisi Günü olarak kutlandığını söyledi.

Güldal, “Türkiye’nin ve dünyanın her yerinde bu etkinlik devam etmektedir. Biz de belediye binası önünde masalarımızı kurarak halka açık olarak bu etkinliği düzenlemiş bulunmaktayız.

Bu etkinliğin amacı hem masa tenisini tanıtmak, hem de masa tenisinin 7’den 70’e herkesin oynayabileceği bir spor dalı olduğunu göstermektir.

Hakkari masa tenisinde Türkiye sıralamasında bölgenin en iyi ili. Süper ligde mücadele ediyoruz. Zaten masa tenisine ilimizde çok büyük bir ilgi var.

Bu ilgiden bizlerde memnunuz. İnşallah bu etkinlikle beraber biz masa tenisini daha çok yayıp halkı teşvik edeceğiz.

Tesislerimiz açıldığında birçok insanımızı bu branşla tanıştırıp daha çok aktif olmayı düşünüyoruz. Şimdiden halkımızın ve gençlerimizin büyük bir ilgisi var. Bu da bizleri mutlu ediyor. Katılan herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Masa tenisi etkinliğinin akşama kadar süreceği öğrenildi. Hakkarihabertv.com

masa-tenisi-m-002.jpg

masa-tenisi-11111111111.jpg

Bu haber toplam 3030 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim