• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

Edremit Başkan adayı Say’dan müthiş projeler

Edremit Başkan adayı Say’dan müthiş projeler
Van’nın Edremit ilçesi Ak Parti Belediye Başkan adayı İsmail Say kimsenin hayal bile edemediği müthiş projeleri açıklaması heyecana neden oldu.

Edremit ilçesi çehresinin tamamen değiştirecek ve ilçeye yeniçağ atlatacak olan projeler, Edremit halkını olduğu gibi çevre illeri deki vatandaşları da sevindirdi.

Van'ın Edremit Belediye Başkanı ve aynı zamanda Başkan Adayı İsmail Say, Vanlı olup 1976 yılında Van'da doğdu. Evli ve 4 çocuk babasıdır. İlk, orta ve lise öğrenimini Van'da tamamladı. 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.1999 yılından itibaren Van'da serbest avukatlık yaptı.  'Yeni Yüzyılda Edremit için hazırladığı 30’ yakın projesini açıklayan genç Başkan Say, projeleri ile herkesi kendine hayran bıraktı.

'Yeni Yüzyılda Edremit Projeleri' adını verdiği projeleri tek tek açıklayan Başkan Say, 31 Mart seçimlerini kazanmaları halinde bu projelerin hızlı bir şekilde hayata geçirileceği vaatlerinde bulundu.

Başkan Say, 5 yılda Edremit'e yapacağı müthiş projelerini sarayla anlattı.

Başkan Say,” Teleferik Projesi, DSİ. Yerleşkesini Van'a kazandırıyor, Vadi Park ve Köprü Projesi, Deniz Yolu Projesi, Sahil Bandı 2. Etap, Seyir Cam Terası Projesi, Yerinde Kentsel Dönüşüm Projesi,

 1000 Konut Projesi, Oteller bölgesi projesi, Edremit'te Alt Yapı Sorunu Olmayacak, 30 kilometre Bisiklet Yolu, Ücretsiz Ring, Küçük Sanayi Sitesi ve Toplu İş yerleri projesi, Edremit Bulvarı, 200 kilometre yeni yol açıyoruz, 

TOKİ AVM ve Yaşam Merkezi, 10 bin kişiye istihdam projesi, Kariyer merkezi projesi, Yeni iş kurana 100 bin TL destek, Üniversite öğrencilerine 1500 TL destek, Dul ve Yetimlere 2 Bin TL Destek,

 Emeklilere 2 bin TL Destek, Kültür Sanat Akademisi, Edremit Gastronomi Merkezi "Gastrovan", 

Edremit Festival "Festivan", Kadın Spor Merkezi ve Lokali, Anne Kart Projesi, Kırtasiye desteği projesi, YKS Ücretleri Yine Bizden, Kaynak Kitap Desteği, Düğün Salonu Bizden Projesi, 

Engelli Misafirhanesi, Edremit'i Beraber Yöneteceğiz Projesi, Emekli Lokali Projesi, 300 Bin Fide Desteği."  Başkan Say’ın yeni yüzyıl projeleri Edremit başta olmak üzere çevre illerde de büyük takdir topladı.

Hakkarihabertv.com olarak milyonlarca okuyucumuz adına bu güzel projelerden dolayı genç Başkan adayı İsmail Say’a başarılar diliyoruz. 

Bu haber toplam 687 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim