• BIST 10166.21
  • Altın 2390.665
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.6997
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 18 °C

Eklem ağrılarına çözüm

Eklem ağrılarına çözüm
Genç-yaşlı herkeste ortaya çıkan eklem ağrılarından kurtulmak için uzmanlar ilaç gibi bir karışım öneriyor.

​"Dizlerdeki tendon bağlarını güçlendirmek ağrıları hafifletir. Bunun için ilaçların yanı sıra doğal karışımlar da etkili oluyor" diyen uzmanlar, karışım için gereken malzemeleri ve yapılışını şöyle anlatıyor:

Malzemeler: 1 su bardağı yulaf ezmesi, 1 fincan su, 2 fincan dilimlenmiş ananas, 40 gram bal, 40 gram ezilmiş badem, bir tutam tarçın, 1 bardak portakal suyu.

Yapılışı: Malzemeyi blenderdan geçirin. Sabahları aç karnına yarım fincan kadar için.Karaciğer sağlığınız için bunları tüketin​Limon suyuHer gün karaciğerinizi temizlemek ve sindirimi arttırmak için ılık su ile limon suyu için. Bir bardak limonlu ılık su boş mideye alındığında karaciğerdeki toksinlerin elenmesine yardımcı olur.

Metabolizmanızı geliştirir, sağlıklı sindirimi destekler ve kabızlığı önler.AvokadoAvokado dünyada sağlık ve güzellik için kullanımıyla bilinir ve sağlıklı yağ alımı için en uygun sebze olduğu kabul edilir. Ayrıca karaciğeri de korur. Japonya'da yapılan bir çalışma avokadonun karaciğeri galaktozamin ve benzeri toksinlerden koruduğunu ortaya koymuştur.

Zerdeçal iltihabı kurutucu bir baharattır. Hem kanseri önler hem de karaciğeri korur. Bu baharat karaciğeri temizlemenin yanı sıra metabolizmayı düzenler.Bol su içinKaraciğeri temizlemenin en iyi yollarından biri günde 6-8 bardak su içmektir.

Bu ayrıca böbreklerin temizlenmesine ve kilo vermeye yardımcı olur. Vücut her zaman nemli kalmalıdır, bunu sağlamak için en iyi yol ise bolca su içmektir. Su içmenin bir çok yararı vardır ve su karaciğeri temizlemek için en önemli yollardan biridir.İşlenmiş yiyeceklerden uzak durunRafine un, şeker ve diğer ürünlerden kaçınmalısınız.

Çünkü karaciğer bunları doğrudan yağa ve kolesterole dönüştürür. Yağ karın, bacak, sırt ve diğer bölgelerle kalçalarda birikebilir. Yüksek trigliserit oranları aynı zamanda kalp rahatsızlıklarına da yol açabilir. SarımsakBir diş sarımsak çok fazla tıbbi özellik taşır, bağışıklık sistemini güçlendirir ve vücudu bakteri ve virüslere karşı korur.

Sarımsak ayrıca sülfür içerir, böylece karaciğerin işlevine yardımcı olan enzimlerin üretilmesinde birebirdir.Brüksel lahanasıBrüksel lahanası bir çok beslenme programında tercih edilmemesine rağmen sağlığa yararlı bir çok özellik taşır. İçerdiği en önemli madde bir tür sülfür olan glukosinolattır ve bu madde vücuttan zararlı kimyasalların ve toksinlerin atılmasına yardımcı olur.

Yeşil çay Karaciğeri temizlemek için yeşil çayın harika bir bitki olduğu kanıtlanmıştır. Ayrıca alkolle gelen zararlardan, tümörlerden ve hepatitten korunmak için harikadır.İçeriğindeki kateşin doğal olarak kanser ile savaşır ve karaciğerde biriken yağların çözülmesine yardımcı olur.basından

 

 

Bu haber toplam 2689 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim