• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Elektronik Raf Etiketi Avantajları Ayatech’te

Elektronik Raf Etiketi Avantajları Ayatech’te
BağlantıElektronik Raf Etiketi İle Zamandan ve Maliyetten Tasarruf Edin..

Elektronik Raf Etiketi İle Zamandan ve Maliyetten Tasarruf Edin

Elektronik raf etiketi farklı sektörlerde hizmet veren mağazalarda satışa sunulan ürünlerin fiyatlarını ekranlara yansıtma imkanı veren pratik ve kullanışlı bir sistemdir. Kurulduğu günden bu yana işletmelerin verimliliğini ve karlılığını artırmaya yönelik digital signage ve elektronik raf etiketi gibi dijital çözüm önerileriyle fark yaratan Ayatech kaliteli ve uygun fiyatlı hizmetleriyle sektörünün kalitesini yükseltmektedir.

Alanında uzman ve deneyimli profesyonellerden oluşan kadrosuyla başta digital signage ve elektronik raf etiketi olmak üzere çok çeşitli çözümler sunmakta, üstelik uygun fiyat politikasıyla müşteri memnuniyetini üst noktaya taşımaktadır. Siz de müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla fark yaratan Ayatech’in hizmetlerinden faydalanmak, işletmenize katkı sağlayacak dijital çözümlere erişmek isterseniz Ayatech web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Elektronik raf etiketi kullanımı tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de giderek öne çıkmaktadır. Tüketilen kağıt miktarını azaltmak için Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, Fiyat Etiket Tebliğ ve Yönetmelikleri dahilinde 1995 yılından itibaren 12 kez güncelleme gerçekleştirilmiştir. Yapılan güncellemelere uyulup uyulmadığının kontrolü noktasında kesintisiz saha denetimlerine devam edilmektedir. Elektronik raf etiketi uygulamaları bu noktada sağladığı avantajlar ile öne çıkmaktadır.

Sayfa: https://ayatech.biz/elektronik-raf-fiyat-etiketi/

 

Elektronik Raf Etiketi Avantajları Ayatech’te

İşletmeler elektronik raf etiketi kullanarak tüm süreçlerini herhangi bir karışıklık ya da hata oluşmadan kolayca ve güvenli bir şekilde tamamlayabilmektedir. E-paper ekran kullanılarak stok sayımı yapıldığından raflara anında ileti sağlanmakta, böylece olası hatalar önlenebilmektedir.

Kağıt etiket kullanılan işletmelerde gerçekleşen bir fiyat değişimi durumunda; tüm etiketleri yeniden tasarlamak, basmak ve yerleştirmek gerekir. Özellikle ürün çeşitliliği fazla olan işletmelerde ya da kurumsal firmalarda bu durum çok ciddi zaman ve maliyet kaybına neden olmaktadır. Elektronik raf etiketi kullanıldığı durumlarda ise ürünlerin fiyat değişimleri çok hızlı ve kolay bir şekilde tamamlanabilmektedir.

Kağıt etiketlerin düzenlenmesi için toner, elektrik ve personel gideri gibi ekstra maliyetlerle karşı karşıya kalınması söz konusudur. Bununla birlikte elektronik raf etiketi, düşük pil gücü tüketimi sayesinde uzunca bir süre boyunca kablosuz çalışabilir.

Pek çok firma sahip oldukları çevre dostu teknoloji nedeniyle dijital etiketlerin kullanımını tercih etmektedir. Bu sayede kağıt tüketimini sınırlandırmak ve atık miktarını düşürmek mümkün olabilmektedir.

Dijital etiketlerde, bilgisayar üzerinden tek bir tuşla değiştirme imkanı veren bir teknoloji kullanılır. Kağıt etiketlerde böyle bir durum söz konusu değildir. Bu nedenle tüm etiket değişimi ve senkronizasyonu işlemleri tek tek tamamlanmalıdır. Bu sürecin tamamlanabilmesi mesai saatlerinin verimsiz bir şekilde kullanılmasına neden olmakta, buna bağlı olarak işletmenin verimi de azalmaktadır.

Dijital veriler her zaman ana veriyle kolayca optimize edilmektedir. Böylece yaşanması muhtemel uyuşmazlıklar da engellenebilmektedir. Özellikle alışveriş merkezlerinde sıklıkla karşımıza çıkan kasa ve reyon fiyat uyuşmazlığı sorununu önleme noktasında büyük bir avantaj olarak kabul edilir. Bu konuda gerekli önlemler alınmadığı takdirde müşterilerin işletmeye duyduğu güven buna bağlı olarak müşteri sadakati azalır. Sonuç olarak müşteriler alışveriş tercihlerini farklı işletmelerden yana kullanmaya başlayabilirler.

Sayfa: https://ayatech.biz/digital-signage/

Elektronik Raf Etiketi İle İşletmenizin Verimliliğini Artırın

İşletmeler elektronik raf etiketleri sayesinde stok takip süreçlerini kolayca yürütebilmektedir. Özellikle süt ürünleri, sebzeler, meyveler, unlu mamüller ve şarküteri ürünleri gibi raf ömrü kısa olan ürünlerin son tüketim tarihinin kolayca takip edilmesi dijital etiketler sayesinde sağlanabilir. Ürünlerin bozulmadan önce iade edilmesi ya da kampanyalarla stokların eritilmesi gibi çeşitli seçenekler değerlendirilebilir.

Yasalar satışı paketsiz bir şekilde gerçekleştirilen sebzeler ve meyvelerle ilgili künye bilgilerini içeren etiketlerin bulunmasını zorunlu kılar. Söz konusu bilgileri fiyat etiketlerine sığdırmak istendiğinde, fiyat etiketi olarak A4 boyutunda kağıtlar kullanılması gerekliliği gündeme gelmektedir.

Dijital etiketler kullanıldığı durumlarda hem harcanan kağıt miktarı azalmakta hem ihtiyaç duyulan değişiklikler bilgisayar ortamı üzerinden yapılabilmektedir. Böylece bir yandan maliyetler düşürülmekte bir yandan yasal prosedürlere uyum sağlanması mümkün olmaktadır.

Dijital etiketlerin işletmelerde ihtiyaç duyulan sayıda ve kullanım amacına en uygun olacak şekilde üretilmesi mümkündür. Bu sayede en yüksek verim alınabilmekte ve en işlevsel kullanım şekli belirlenebilmektedir.

Elektronik raf etiketi kullanım avantajlarından faydalanılabilmesi için satın alım işlemleri mutlaka alanında uzman ve deneyimli firmalardan yapılmalıdır. Eğer kaliteli ve güvenilir olmayan markalardan, ihtiyaçları karşılayacak özelliklere sahip olmayan ürünler sipariş edilirse yapılan harcamanın karşılığında hedeflenen verim alınamayabilecektir.

Bu tür bir durumda ise maliyetler düşürülemediği gibi tam tersine gereksiz harcamaların getirdiği ek yükle karşı karşıya kalınacaktır. Yapılması gereken alanında uzman ve deneyimli profesyonel markalardan hizmet almak olmalıdır.

Elektronik raf etiketi ürün fiyatlarının ve stokların etkili bir şekilde takip edilmesine imkan veren teknolojik bir çözümdür. Elektronik raf etiketlerinin kullanılmasıyla kağıt oranlarını azaltmak ve çevreyi korumak noktasında önemli fayda sağlanabilmektedir. Aynı zamanda stoklar ya da raflarda bulunan ürünler üzerinde yapılması gereken tüm işlemler elektronik raf etiketleri sayesinde pratik bir şekilde senkronize edilebilmektedir.

Sayfa: https://ayatech.biz/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 980 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Hakkari polisinden Drone ile trafik denetimi!26 Nisan 2024 Cuma 08:36
  • İnci kefalinin zorlu göçü başladı25 Nisan 2024 Perşembe 15:52
  • Muhtarlara kötü haber25 Nisan 2024 Perşembe 14:32
  • Beytüşşebap'ta yetişen otlar adeta şifa deposu25 Nisan 2024 Perşembe 10:22
  • Hakkari belediyesinde topyekûn temizlik seferberliği25 Nisan 2024 Perşembe 10:12
  • Akıllı Saat Fiyatları Ne Kadardır?25 Nisan 2024 Perşembe 09:11
  • Bebek Uyku Tulumu Trendi25 Nisan 2024 Perşembe 09:09
  • Boş Hediye Kutusu25 Nisan 2024 Perşembe 09:07
  • Fotoğraf Makinesi İçin Öneriler25 Nisan 2024 Perşembe 09:04
  • Jeneratör Fiyatları Dizel Seçenekleri25 Nisan 2024 Perşembe 09:02
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim