Emniyet Feleknaz için yeniden çalışma başlattı

Emniyet Feleknaz için yeniden çalışma başlattı

Kaynak:Hakkarihabertv.com

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü, 9 Nisan'dan bu yana kayıp olan Feleknaz Keskin için geniş çaplı arama çalışmalarını yeniden başlattı.

Hakkâri'de 9 Nisan'dan bu yana haber alınamayan Feleknaz Keskin'i (55) bulmak amacıyla Hakkâri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yeniden başlatılan çalışmalarda yoğun ve çok yönlü bir arama faaliyeti gerçekleştirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü, Özel Harekat Şube Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne bağlı 90 kişilik uzman ekip, Keskin'in kaybolduğu Katramas Deresi'nden Seyir Tepesi'ne kadar uzanan bölgede detaylı bir tarama yaptı.

Ekipler, zorlu arazi şartlarına rağmen karadan yürütülen çalışmalara ek olarak dron desteğiyle havadan da tarama faaliyetlerini sürdürdü.aw478011-02.jpg

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.