• BIST 10015.99
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

Emniyete ihbarım var

Emniyete ihbarım var
Saat 16.30 da kentimize karanlık basıyor. Ve 16.40 ta ilköğretim okulları zil çalıyor ve okullar dağılıyor.

23 Nisan  ve Şehit Selahattin İlköğretim Okulu güvensiz yere inşa edilmiş, burada eğitim gören çocuklarımızın her zaman için hayati tehlikesi mevcuO minik yavrular ders çıkışı gecenin karanlığında evlerine gitmek üzere koşar adımlar ve çocuk şımarıklığıyla dalgın ve bilinçsiz yola çıkarlar. Çocuklarımızın okul dağılım saatinde o ara ve dar sokaklarda bir trafik yoğunluğu yaşanıyor. Araçlar birbirine giriyor, çocuklar araçların arasında resmen ölüme davetiye çıkartıyorlar.

Şehit Selahattin ve 23 Nisan'ın bulunduğu en işlek cadde olan çevre yolunda bir üst geçit için yıllarca değişik yazılar yazdım. Hatta sanatçı Erdoğan kardeşlere de bu konuda açık destek istedim. Ama maalesef hiç bir sonuç alamadım.

Geçmişte tarihe bakarsanız bu yoldan yani okul çıkışı araba altında kalarak hayatını kaybeden çocuklarımız ile ilgili acı gerçekler unutulmuş değil. Yeni kayıplar yaşamamak için, hiçbir anne-babanın yüreğinin yanmaması için şimdiden okul idaresini, velileri, sürücüleri uyarıyorum. Ve Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğüne ihbarda bulunuyorum. Lütfen ders bitim saatinde sadece on dakikalığına trafik ekiplerinizi okul yolunda görevlendiriniz. Kahrolası köy paralarıyla alınan ve şuursuzca kullanılan araçlara müdahale ediniz.

Sıkıntı sadece 23 Nisan ve Şehit Selahattin civarında değil, Tekser, Cumhuriyet ve Kıran'da da çocuklarımızın okul çıkış saatinde yoğunlaşan trafikte şehir içi hız sınırı doksanın üzerine çıkıyor.

Allah korusun, o acımasız tekerleklere ve sokağa minik ve savunmasız yavrularımızın masum kanı sıçrar da bu ihmalin önüne geçilmezse herkese ceza kesen trafik polisine ve tüm sorumlulara cezayı biz keseceğiz, yargıda onların yakasına yapışacağız.

Bu ihbarımı anne ve babalar ciddiye alıp okul çıkış saatlerinde çocuklarını yalnız bırakmasınlar ve trafik polisi acilen ekip görevlendirerek destek olsunlar. Benden söylemesi...

 

 

 

Bu haber toplam 8215 defa okunmuştur
Etiketler: , ,
  • Yorumlar 13
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim