• BIST 10345.03
  • Altın 2401.823
  • Dolar 32.2594
  • Euro 34.6419
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C

Ersağ: Hakkari'de tanıtım semineri düzenliyor

Ersağ: Hakkari'de tanıtım semineri düzenliyor
Çevreci deterjanlarıyla hayatımıza sağlık katan, yeni nesil ürünleriyle kimyasallardan bizi arındıran Ersağ Hakkari’de eğitim semineri düzenliyor.

Daha temiz bir dünya için harekete geçen Ersağ Türkiye’de ve dünyada kısa sürede de büyüyerek adından sıkça söz ettirdi.

Ersağ’ın Türkiye’nin en ücra köşesinde bulunan Hakkari’de seminer düzenlemesi  yörede memnuniyetle karşılandı.

Cuma günü Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO)  konferans salonunda saat 14:30’da düzenlenecek Ersağ tanıtım ve bilgilendirme seminerine katılmanız ve burada elde edeceğiniz bilgilerlerden ziyade üye olup para kazanarak aile bütçenize katkıda bulunabileceksiniz.

Gerek insan sağlığı gerekse ev ortamında kanseroloji madde taşıyan ürünlerin gerçeğini gözler önüne seren Ersağ tanıtım seminerini kaçırmamanızı diliyoruz.

ERSAĞ ÜRÜNLERİNİN İÇERİĞİ NEDİR?

Ersağ ürünlerinin bir çoğunda Ritha bitkisi (Sapindus Mukorossi) kullanılmaktadır. Ritha, etkin temizlik yapmada kullanılan bir bitkidir. İçerisinde anti bakteriyel, yumuşatıcı, kireç önleyici gibi 54 adet etken madde sayesinde ve yine kırmızı neons sayesinde renklileri daha canlı gösterip çamaşırların liflerini korumaktadır ve bu sayede çamaşırların yıpranmasını önlemektedir.

Ritha bitkisi başta İngiltere olmak üzere pek çok avrupa ülkasinde doğal ve organik ürün marketleri ya da reyonlarında kıymet gören ve işlem görmeden dahi sabun olarak kullanılan bir bitkidir. Ritha bitkisi, Bengal ve Hindistan’da yetişen büyük ağaç türü bir bitkidir, Rita Sabunağacı da denir. Özellikle ipek halıların yıkanmasında da kullanılmaktadır. Asitli bir bitki olmasından dolayı Ritha, toz halindeyken teneffüs edildiğinde hapşurmalara sebebiyet verebilmekte ve geniz yanması yapabilmektedir.

RITHA Antioksidan bir bitkidir.

Antioksidan Nedir?

Aldığımız her nefeste vücutta serbest radikaller oluşur. Hava kirliliği, kronik hastalıklar, sigara, pasif içicilik, diyetsel kanserojenler, enfeksiyonlar, kuvvetli egzersiz, stres ve güneşe maruz kalma vücutta serbest radikalleri arttırabilecek faktörlerdir. Bu serbest radikaller vücudumuzda biriktikçe sağlık kötüleşir ve yaşlanma hızlanır. Kırışıklıklar ve ciddi hastalıklara kadar sizi her şeye karşı dayanıksız hale getirir.

Antioksidanlar Nasıl Yararlar Sağlar ? Faydaları nedir ?

 Yaşlanma sürecini geciktirir

 Kolesterol seviyelerini düşürür

Pek çok çeşit kanser riskini azaltır

Tümörlerin büyümesini durdurmaya yardım eder

Vücuda alınan kanserojenlerin zararlı etkilerini gidermeye yardım eder

Vücudu, sigara içmenin verdiği zararlara karşı savunur

Aterosklerozis (damar sertliği) riskini azaltır

Kalp rahatsızlığı ve felce karşı korumaya yardım eder

Görme kaybına neden olan makuler dejenerasyondan korunmaya yardım eder

Kronik akciğer hastalıklarına (astım, bronşit, anfizem gibi) karşı korunmaya yardımcı olur

Çevresel kirliliklere karşı koruma sağlar

Son zamanlarda en çok ön plana çıkan antioksidanlar A, C ve E (tokoferol) vitaminleri, selenyum minerali, beta karoten, likopen gibi karotenoidlerdir.

Ritha ev ve insan vücudunu temizliğinde kullanılır

Enfeksiyon ve böcek sokmalarına karşı kalkandır

Cildi besler ve yumuşatır

Çatlamış cildi özellikle elleri ve topukları onarır

Saç bakımında, kepek önleyici etkisi vardır

Saçı temizlemede etkili doğal bir köpüktür

Saçı besler saçlı deriyi onarır

Vücutta bit ve parazitlere karşı koruyucu etkilidir

Rithanın egzama, mantar, kronik kaşıntı ve sedef hastalığı gibi cilt şikayetlerinde etkili olduğu söylenmektedir

Ersağ’a üye olarak Ersağ’ın 100 ‘e yakın ürününü %10 dan başlayıp %33’e varan indirimli fiyatlardan alabilirsiniz.İndirimli alışveriş yetkisi tanımlanmış üyelik numaranız ve şifreniz cep telefonunuza kısa mesaj olarak gönderilecektir.

Ersağ ürünlerini ücretsiz üyelik yaparak %10 dan başlayıp %33 e varan indirimlerle kullanabilirsiniz;ayrıca 100 lira ve üzeri siparişlerinizde kargo ücretsiz olup 100 lirada 1 bedava ürüne 150 lirada 3 bedava ürüne sahip olabilirsiniz.

ERSAĞ 7 de 5 kampanyalarını takip etmeniz halinde ise 150 lirada 5 bedava ürüne sahip olabilirsiniz. Ersağ ürünlerini satış yapan kişilerden (arkadaşınız veya çevrenizden) aldığınız takdirde ürünlere satış fiyatını ödemek zorunda kaldığınız gibi bedava ürünlerden de yararlanamazsınız. Hakkarihabertv.com

 

Bu haber toplam 5986 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim