• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

“EZ XULAM- EZ BENİ” DÖNEMİ BİTTİ!

“EZ XULAM- EZ BENİ” DÖNEMİ BİTTİ!
Ak Parti Belediye Başkan Adayı İsmet Ölmez’e destek ve tebrik ziyaretleri devam ediyor. Ondaki gönül aynasında herkes kendini buluyor. Palavra, abartı, kompleks nedir bilmiyor.

Samimi ve içtenliği herkesi etkiliyor. Vatandaş ile arasında kalkan yok. Herkes ile her ortamda kucaklaşıyor. Aslında ben dahil hepimiz onu sadece iş insanı kimliğiyle uzaktan biliyorduk. Yakından tanıyarak, sohbeti ve içtenliğini bildikten sonra kendisine bağlanmamak mümkün değil.

Onun hiçbir kirli hesabı yok. Tek derdi HAKKARİ, tek sevdası HAKKARİ…

Adaylık sürecinde birlikte çalışma şansını yakaladım. Çok dikkatli takip ediyor ve ağzından çıkan her kelimeyi beynime not ediyorum. Konuşurken önceden prova ve kayıt yapmıyor. Doğal hayatı doğallığıyla benimsiyor.

İsmet Ölmez, Pinyanişi ve Ertuşi Aşiretleri arasındaki denge ve ince çizgidir. Her fırsatta, “Ben Hakkariliyim, hepimizin aşireti ve rengi de Hakkari olmalıdır” diyor. Dün kalabalığa hitap ederken şu sözleri beni çok etkiledi; “Kimse bana “ez xulam”  ya da “ez beni” demesin. Ne kimseyi xulam yaparım ne de kimseye xulam olurum”…

Sert görüntüsünün ardından çocuk ruhu, merhamet, duygu yüklü bir yüreğe sahiptir. Ağlarken bile kimseler gözyaşını görmez. Geçmişini inkâr etmiyor. Hayatın zorluklarından ter dökerek bu günlere geldi. O yüzden fakir fukaranın babası olarak tanımlanıyor. O yüzden kapısından kimseler eli boş dönmüyor.

Geçenlerde bir gurup kadın bana geldi. “Kurtarıcımızla nasıl görüşebiliriz” diye sordular. Kurtarıcı derken, kimi kastettiklerini sormaya kalmadan, “İsmet Ölmez” dediler. Bu hitap şekli bizi gülümsetmiş olsa da aslında çok anlamlı ve yerinde bir söz.

İsmet Ölmez’e destek sunanlardan biri de benimdir. Neden peki, çünkü memleketimi seviyorum. Vizontele’de sordukları gibi; İnsan memleketini neden sever?

Ölmez ailesi Türkiye genelindeki bir çok iş alanlarına kilit vurarak Hakkari’yi kurtarma operasyonu için maddi ve manevi çabalıyorlar. Ve onlar şu aşamada sadece tüketici konumundalar. Benim memleketime, benim halkıma kim hizmet sunarsa onun başımızın üzerinde yeri vardır.

Bu haber toplam 3631 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim