• BIST 8838.6
  • Altın 3013.818
  • Dolar 34.2332
  • Euro 37.0423
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 12 °C

FEM REKORA KOŞUYOR

FEM REKORA KOŞUYOR
Fem Dershanesi Müdürlüğüne yeni atanan Mehmet Deniz, 2009 Ösym yerleştirme sonuçlarına göre Hakkari Fem Dershanesi'nin 211 öğrenciyi çeşitli üniversite bölümlerine yerleştirdiğini belirtti.

Hakkari Fem Dershanesi

Fem Dershanesine yeni atanan Mehmet Deniz, öğle saatlerinde Altay Caddesi üzerinde bulunan bir lokantada ildeki basın mensupları ve bir gurup başarılığı öğrenciye öğle yemeği verdi. Hakkari insanının hizmetin en iyisine layık olduğunu belirten Deniz, buradaki öğrencilerin daha başarılı olması için ellerinde geleni yapacaklarını söyledi.

  2009 Ösym sonuçlarına göre, Hakkari eşit ağırlık 2 il birincisi Bilal Engin Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni, Hakkari sözel 2 il birincisi olan Azime Toprak Marmara Üniversitesi Türkçe Öğretmenliğini, sayısal 2'de Hakkari il derecesine giren Hürriyet Aşkan Gazi Antep Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandığını belirtti.

 Deniz,” Ayrıca sayısal da Celal Yavuz, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesini, Ömer Gül İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, Defne Çimen Demirer, Kırıkkale Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilatsyon Bölümü, eşit ağırlıkta ise Süleyman Avcil Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesini, Hayrullah Çağlayan Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesini, Zafer Baş ise Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanmıştır. Aynı şekilde eşit ağırlık bölümünde Seyvan Duman, Fikret Berk, Emrullah Aşkan, Yusuf Ertaş ise Rehberlik Psikolojik ve Danışmanlık bölümlerini kazanmışlardır. Bu sonuçlar bizim için sürpriz olmadı. Çünkü bu başarının altında disiplinli bir çalışma-sürekli etüt sistemi birebir rehberlik aile, okul, dershane işbirliği bulunmaktadır. Bu başarıda emeği geçen başta öğrencilerimizi ailelerini okul öğretmenlerimizi dershane öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. Ayrıca Hakkari' de dereceye giren ve üniversiteye yerleşen bütün öğrencileri tebrik ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz” şeklinde konuştu.

Hakkarihabertv.com-Feyzullah Taş

Bu haber toplam 5963 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim