• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

Fesih Bayram, Muhtar Adaylığını Duyurdu

Fesih Bayram, Muhtar Adaylığını Duyurdu
İpekyolu ilçesine bağlı Halilağa Mahallesi Muhtar adayı iş insanı sayılan ve sevilen Fesih Bayram, sorunları çözmek için aday olduğunu belirtti.

İpekyolu ilçesine bağlı Halilağa Mahallesi Muhtar adayı iş insanı sayılan ve sevilen Fesih Bayram, sorunları çözmek için aday olduğunu belirterek, 'Halilağa Mahallemizde vatandaşlarımızın sıkıntılarını, problemlerini çözmek için aday oldum. Hakkari ve Yüksekova başta olmak üzere halkımızdan destek bekliyorum' dedi.

İpekyolu ilçesi Halilağa Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların daha güçlü bir temsilcisi olması amacıyla muhtar adaylığını açıklayan Fesih Bayram, mahallenin birlik ve beraberlik içinde daha yaşanabilir bir hale gelmesi için çıktığı bu yolda projelerini ve hedeflerini paylaştı.

Muhtar adayı Fesih Bayram, yaptığı açıklamada, Halilağa Mahallesi'nin zengin kültürüne olan derin bağlılığını ve mahallenin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek daha güzel bir gelecek inşa etmeyi amaçladıklarını belirtti.

Tüm Bilgi ve Tecrübemi Mahalleme Hizmet İçin Kullanacağım cümlesine vurgu yapan muhtar adayı Bayram “Ekibimizle Mahalle sakinlerinin katılımını ve desteklerini önemseyen bir yaklaşım ile benimseyerek, seçilmemiz halinde tüm mahalle sakinleri söz sahibi olmasını sağlayacak bir anlayış içinde olacağız.

Halilağa Mahallemizin daha güzel daha huzurlu bir mahalle inşa etmek adına yola çıkarken, mahalle sakinlerinden gelen her türlü görüş, öneri ve eleştiriyi değerli buluyoruz” dedi.

Benim önceliğim; İhtiyaç sahipleri onlara kardeş olmak mahalleye güzel bir yeşil alan kazandırmak, kreşler, yeni bir okul, yol sıkıntısı ve ulaşım sıkıntısını gidermek ulaşıma çare mahallede altyapı sorunu, elektrik sorunu, kadın dayanışma vakfını, internet sıkıntısı, ayda bir sefer ihtiyar hayatı ve genç girişimcilere toplantılar, ve iletişime geçebilmek için WhatsApp haberleşme gruplarını kuracağız.

 

Ben değil Halilağa mahallesi kazanacak Allah'ın izniyle seçimi kazanmam halinde bu sıkıntıları çözmek için canla, başla çalışacağım. Üç dönem muhtarlık yapıp şu anda bir dönem muhtarlık yapanları da gördünüz Mahalle yıllardır aynı mahalle hiçbir hizmet yapılmamış hiçbir emek sarf edilmemiş Halilağa Mahallemiz bizimle aydınlanacak desteklerinizi esirgememelerini istirham ediyorum” ifadelerini kullandı.

1db1dd15-0318-4e69-ae0a-5c88a17e329a.jpg

Bu haber toplam 1574 defa okunmuştur
  • Yorumlar 3
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim