Genç Girişimciler Derneği İstanbul saldırısını kınadı
Yayınlanma:
Güncelleme:
Hakkari Genç Girişimciler Derneği İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen hain saldırıyı kınadı.
Genç Girişimciler Derneği Hakkari İl Başkanı Veli Kaya, İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena Stadı yakınında Beleştepe olarak bilinen alanda ve Maçka Parkı’nda güvenlik güçleri ile sivil vatandaşlara yönelik gerçekleştirilen hain saldırıları lanetliyoruz dedi.
Başkan Kaya,” İnsan hayatına, yaşama, huzur ve birlikteliğimize yönelik alçakça saldırılar, terörün acımasız yüzünün bir kez daha göstermiştir.
Bu saldırılar sonucunda, şehit olan güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz” dedi. Hakkarihabertv.com
YASAL UYARI:
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Güncel