• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

Güzel göğüslere sahip olmanın yöntemleri

Güzel göğüslere sahip olmanın yöntemleri
Göğüslerinizin görünüşünden memnun değilseniz, sorununuza en uygun çözümü bulmanız gerekiyor.

Bunun için size birkaç önerim var. Sutyen tipinizden cerrahi geliştirmelere, dekoltenizi güzelleştirmenin için birçok yolu var. Göğüsleriniz çok küçükse, göğüs implantı yaptırmayı düşünebilirsiniz.

Örneğin Amerika Plastik Cerrahi Topluluğu’nun yaptığı araştırmaya göre Amerika'da 2012 yılında göğüs büyütme ameliyatına 1 milyar dolardan fazla para harcanmış.Göğüs implantı için önemli tavsiyelerBiz plastik cerrahlara kopyalaması için mükemmel bir göğüs fotoğrafı getirmeyiniz.

Göğüs kafesi boyutu, göğüs genişliği ve onlarca farklı faktör ideal göğüs boyutunuzu belirleyecektir. Her zaman daha büyük implant daha iyi değildir. Çok büyük implantlar göğüs dokunuzu ve göğüs kafesinizi zedeleyebilir. Göğüs implantı konulacağı yer için en az risk oluşturan bölge (vücudunuza göre değişkenlik gösterse de) göğsün altındaki kıvrım bölgesi olabilir.

Bunlar başta küçük kırmızı çizikler olarak görünür zamanla iyileşerek renk değiştirirler. Son olarak da implantların sarkık göğüsü kaldırmadığının farkında olmalısınız; onu sadece göğüs dikleştirme ameliyatıyla gerçekleştirebilirsiniz.Doğal durmayan implantlardan kaçınınİmplantlarınızın doğal durmasını istiyorsanız göğüslerin kusursuz yuvarlak durmasını önleyin.

Fazla büyük ve göğüsler arasında geniş bir boşluk bırakacak implantlardan da kaçının. Eğer implantlarınız çok büyükse sırt üstü yattığınızda göğüsleriniz yanlara doğal bir şekilde düşmez. Profilden bakıldığında göğüslerinizin üst kısmının alt kısmı kadar dolu görünmesini veya implantlarınızın çok yukarı yerleştirilip meme uçlarınızın aşağı bakmasına neden olmasını istemezsiniz.

En doğal göğüs görünüşünü sağlaması konusunda biz plastik cerrahların önerilerini dikkate alın.Göğüslerinizi koruyunGüneşe maruz kalma göğüslerin kolajen ve elastin liflerinin yıkılmasına neden olarak göğüslerin sarkmasına neden olur. Kırışıklıklara, noktalara ve gevşekliğe göğüslerinizi güneşten koruyarak engel olabilirsiniz.

Sarkmalarını önlemek için şınav çekebilirsiniz ancak fazla kas oluşumu dekoltenizin kötü durmasına neden olabilir. Ayrıca da göğüs sağlınızı korumaya yardımcı olması amacıyla aylık göğüs muayenesi yaptırmanız da tavsiye ediyorum.Göğüs boyutu veya şekli nasıl olursa olsun uygun bir müdahale görünüşünü güzelleştirecektir. iha

 

Bu haber toplam 4626 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim