• BIST 8213.76
  • Altın 1648.756
  • Dolar 27.3599
  • Euro 28.7898
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 17 °C

Hakkari AK Parti kutlamaları iptal etti

Hakkari AK Parti kutlamaları iptal etti
AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Gencecik bir hanım kardeşimizin balkonda düşmek suretiyle vefatını nedeniyle kutlamaları iptal ettiklerini söyledi.

Başkan Kaya, seçim sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın destek konuşmasının ardından teşekkür konuşması yaptı.

Başkan Kaya,” Aziz milletimizin bugün sandıkta koymuş olduğu irade ile  elhamdülillah Türkiye kazınmıştır. Hakkarimiz kazanmıştır ve milletimiz kazanmıştır. Kazanan sadece sayın Cumhurbaşkanımız değil dünya mazlumları ve mağdurları kazanmıştır. En büyük teşekkürü liderimiz olan Türkiye’mizi 22 yıldır kurtararak huzur haline getiren Cumhurbaşkanımız, Genel başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan hak etmektedir” 

-Fedakar arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz
Başkan Kaya,”Değerli arkadaşlar yaklaşık iki aydır doğru düzgün uyumadan, dinlenmeden üzerine düşen bütün vazifeleri yapan, vefakârlık yapan, çaba ve sadakat gösterirdiniz. Bunun meyvelerine elhamdülillah sandıkta ortaya koymuş oldunuz. Rabbim sizlerden razı olsun”

-Oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyoruz

Başkan Kaya, Sadece AK Parti kazanmadı elhamdülillah bütün Hakkarimiz kazandı dedi.

Kaya,” 28 mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçiminde oy veren vermeyen bütün vatandaşlarımıza adil bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğimizi burada ifade etmek istiyorum.  Kimseye de kırgın küskün değiliz. Kimseyi ötekileştirmeyiz. Biz hep birlikte Hakkari’yiz ve Hakkari halkı olarak aynı ilde aynı sudan için insanlar olarak yolumuza devam edeceğiz. Bir il başkanı olarak şunu belirtmek istiyorum. Bütün halkımızın hizmetinde olmakla birlikte bize oy vermeyen insanlarımızı da gönlüne girmek için dürüst olacağız ve adil olacağız”

-Başkan Kaya Kutlamaları iptal ettik
Başkan Kaya, ”Gencecik bir hanım kardeşimizin balkonda düşmek suretiyle vefatını maalesef burada öğrenmiş  bulunmaktayız. Bu nedenle Hakkari ve Müslüman kimliğimizin gereği olarak  bir tarafta cenazemiz var iken kutlama yapamazdık. Vefat eden kardeşimize rabbimizden rahmet diliyoruz. Acılı ailesine de sabırlar diliyoruz” dedi.

dsc-8359-002.JPGdsc-8370-001.JPGdsc-8368-001.JPG

Bu haber toplam 3161 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • İYİ Parti’den eğitim yılı açıklaması11 Eylül 2023 Pazartesi 13:20
  • AK gençlik kırlarda halay çekti11 Eylül 2023 Pazartesi 09:24
  • AK Parti Hakkari İl Başkanlığında yönetim kadrosu açıklandı04 Eylül 2023 Pazartesi 20:59
  • AK Parti'nin kongre tarihi belli oldu28 Ağustos 2023 Pazartesi 16:23
  • Gazetecilerden Ak Parti Hakkari yönetimine Tepki23 Ağustos 2023 Çarşamba 15:23
  • Hurşit Taş CHP merkez ilçe başkanı seçildi20 Ağustos 2023 Pazar 18:15
  • Başkan Kaya'ya tebrik ziyaretleri sürüyor10 Ağustos 2023 Perşembe 10:18
  • Başkan Kaya'ya davul zurnalı karşılama05 Ağustos 2023 Cumartesi 21:15
  • AK Parti Hakkari İl Başkanlığında açıklama!04 Ağustos 2023 Cuma 18:45
  • İmamoğlu’nun yol haritası belli oldu03 Ağustos 2023 Perşembe 10:38
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim