• BIST 9995.51
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Hakkari AK Parti'de devir teslim töreni

Hakkari AK Parti'de devir teslim töreni
Ak Parti Hakkari İl Yönetimi 5. Olağan Kongresi'nde başkanlığa seçilen Nurettin Fırat, görevi eski il başkanı Abdulmuttalip Özbek’ten devraldı.

Ak Parti Hakkari İl Yönetimin de dün Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ında katımıyla gerçekleştirilen 5. Olağan il kongresinde yeni yönetim belirlenmişti.

Yapılan kongre sonucunda il başkanlığına seçilen Nurettin Fırat, bu gün düzenlenen devir teslim töreniyle yönetimi eski başkan Abdulmutalip Özbek’ten devraldı.

Kocaeli Milletvekili ve Hakkari İl Koordinatörü Zeki Aygün, Muş Milletvekili Muzaffer Çakar,eski ve yeni yönetim başkanları ile parti yönetimde yer alan isimler ve çok sayıda partilinin katıldığı  törende konuşan Kocaeli Milletvekili ve Hakkâri il Koordinatörü Zeki Aygün, Ak Parti'de görev değişikliklerinin bir yakıt ikmali, yenilenme ve değişim süreci olarak değerlendirildiğini belirtti.

Aygün,” Görev yapacak yeni başkana başarılar dilerim. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan seçim çok önemli. Seçimlerde teşkilatlarımızın tamamının çok önemli rolleri oluyor. Ak Parti İl teşkilatımızın bu seçimlerden başarıyla çıkacağına inanıyorum.

Başta başkanımız Nurettin Fırat olmak üzere bütün arkadaşlarımızın fedakârca çalışacağına anancım sonsuzdur. Şimdiden başarılar diliyorum. İl Başkanlığı zor bir görev ama fedakârca yapıldığı takdirde de Allah'ın rızasını kazanma adına da çok önemli bir pozisyon. “dedi

Törende söz alan eski İl Başkanı Abdulmütalip Özbek ise bunun bir ayrılık olmadığını söyleyerek,, partiye hizmet için her zaman hazır olduğunu söyledi. Bu partinin bir neferi olduğunu aktaran Özbek, nerede görev verilirse, orada hizmet edeceğini ifade etti.

Yeni İl Başkanı Nurettin Fırat ise il başkanlığı görevinin kendisi için önemli bir vazife olduğunu yeni seçilen yönetimle bu ağır yükü beraber yüklediklerini ve yükün altından beraber çıkacaklarını belirtti. Yapılan konuşmalardan ardından eski İl Başkanı Abdulmutalip Özbek ile Yeni Seçilen İl Başkanı Nurettin Fırat tokalaşarak birbirlerine başarı dileklerinde bulundu. Hakkarihabertv.com

 

Bu haber toplam 10128 defa okunmuştur
  • Yorumlar 12
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim