• BIST 10082.77
  • Altın 2438.449
  • Dolar 32.401
  • Euro 34.754
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Hakkari AK Parti'den açıklama!

Hakkari AK Parti'den açıklama!
AK Parti Hakkari İl Başkanlığı yazılı bir açıklama yaparak, 31 Mart’ta Mahalli İdareler Genel Seçimleri için hep birlikte sandık başına gittik. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ederiz denildi.
31 Mart’ta Mahalli İdareler Genel Seçimleri için hep birlikte sandık başına gittik. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ederiz.
 
Milletimizin sandıkta tecelli eden iradesi her şeyin üstündedir. Kazanan milletimizdir, demokrasimizdir. Seçim sonucunun memleketimize hayırlı olmasını diliyoruz.
 
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, milletimizin emrinde, ülkemizin güzel yarınlarına dair olan inancımızla, yerel yönetimlerimizle iş birliği içerisinde milletimize hizmet ve hürmet etme gayretimizle canla başla çalışmaya, halka hizmeti Hakka hizmet olarak gören anlayışımızdan bir dakika bile ayrılmadan yolumuzda yürümeye devam edeceğiz. 
 
Ayrıca;
31 Mart 2024 tarihinde ülkemizde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçiminden sonra 02.04.2024 günü, Van ilinde gerçekleşen bir kısım olaylar gerekçe gösterilerek, Sayın il Başkanımızın ailesi ve komşularının ikametlerinin de olduğu iş merkezine bir grubun saldırıları olmuştur.
 
İş yerinin kapısında sayın başkanımızın şahsına ve ailesine yönelik tasvip edilmeyecek nitelikte onur kırıcı sloganlar atılmıştır. Yine söz konusu şahıslar makam aracına zarar verip, evinin camlarına havai fişekler, taşlar fırlatıp, sayın başkanımızı korumaya çalışan koruma ekibine ve akrabalarına saldırıp zorla haneye girmeye çalışmışlardır. 
 
Sayın başkanımızın ikametine, defalarca girmeye çalışan bu grubun oluşturduğu kalabalığa korumalar müdahale etmiş akabinde emniyet birimlerinin gelmesiyle olaylar yatıştırılmıştır. Bu olayın yaşanmış olması hepimizi gerçekten çok üzmüştür.
 
Ancak bu olaylar esnasında çekilen görüntüler birileri tarafından kırpılarak, montajlanarak belli mecralarda paylaşılmış ve sayın il başkanımız açıkça hedef gösterilmiştir. Gerek basında ve gerekse de sosyal medya mecralarında aksi yönde yapılan bütün açıklamalar iftira ve külliyen yalandan ibarettir.
 
Söz konusu kalabalık, başkanımızın meskun mahalline girmiş olsalardı, Allah korusun çok vahim durumlar meydana gelebilirdi. Kaldı ki aile mahremiyetine saldırı suç teşkil ettiği gibi kültürümüzde de çok büyük bir kabahattır.
 
Halkımızın malumu olduğu üzere sayın başkanımız göreve geldiği günden bu yana, sevgi, saygı çerçevesi içerisinde, şeffaf ve tüm Hakkari halkını kucaklayıcı bir tavırla çalışmıştır. Halkımızın başkanımıza olan teveccühleri bazılarının kalbinde haset oluşturduğunun farkındayız. 
 
Hakkari’de her zaman kardeşlik ve sevgi ruhunun hakim olmasını istiyoruz. Bu huzur ortamının kaybolmaması için her zaman hep birlikte elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Hakkari’mizde hepimizin evi ve işyeri bulunmaktadır. Bu tarz olayların yaşanması hepimizi derinden üzmektedir. Şehrimizde bu tarz olayların yaşanmaması için hepimizin sorumluluk sahibi olması gerekmektedir. 
 
Seçim sürecinde; beraber omuz omuza çalıştığımız, Parti kurucularımıza, geçmiş dönem milletvekillerimize, önceki dönem il başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza, kadın kolları başkanlarımıza, gençlik kolları başkanlarımıza ve yönetimlerine, il, ilçe ve belde belediye başkan adaylarımız ile aday adaylarımıza, il genel meclisi üyelerimize, belediye meclis üyelerimize, köy ve mahalle başkanlarımıza, sandık görevlilerimize, müşahitlerimize, toplum önderlerimize ve fedakâr gönül dostlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.
 
Seçimde bizi destekleyen toplumun her katmanına, hanımefendilere, beyefendilere, gençlerimize, engellilerimize ve bu süreçte nereye gittiysek hangi kapıyı çaldıysak bize kucak açıp dualarını eksik etmeyen ve daha sayamadığımız herkese çok teşekkür ediyoruz.
 
Ayrıca seçim sürecinde sandıklarda görev alan yüksek seçim kurulu üyelerine, sandık başkanlarına, seçim güvenliğini sağlayan tüm emniyet personellerine teşekkür ediyoruz. Farklı tercihlerde bulunan diğer tüm kardeşlerimizin de iradesine saygı duyduğumuzu ayrıca ifade etmek isteriz.
Selam, saygı ve muhabbetlerimizle.
AK Parti Hakkari İl Başkanlığı
Bu haber toplam 5025 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim