• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Hakkari AK Parti’den etkinlik ve basın açıklaması

Hakkari AK Parti’den etkinlik ve basın açıklaması
AK Parti Hakkari İl Teşkilatı Hikmet Demir Özel Eğitim Rehabilitasyon okulunu ederek çocuklarla bir araya gelip daha sonra da Filistinli ’deki züllüme karşı basın açıklaması yapıldı.

AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Gençlik Kolları Başkanı Kenan Beyter, Hikmet Demir Özel Eğitim Rehabilitasyon okulundaki öğrencilerle etkinlikte bir araya geldiler.

Öğrencilerle kaynaşan Başkan Kaya ve beraberindekiler öğrenciler ile birlikte balon uçurdular. Türkiye’nin 81 ilinde olduğu gibi burada da basın açıklaması yapan AK Parti, Filistinlilerin yanındayız mesajı verdi.

Burada hazırlanan basın açıklamasını okuyan Rıdvan Bozkurt, İl Gençlik Kolları Başkanlığı olarak engel tanımayan arkadaşlarımızla birlikte bir kez daha #SayStop demek üzere toplandık.

AK7 Ekim’den bu yana 20 bin insanı canice katleden, saldırılardan yaralı bir şekilde kurtulanların çoğunun da hayatına ampute bir şekilde devam etmesine sebep olan İsrail, ayrımcılık, yurtsuzlaştırma, katliam ve işgale son verme niyetinde olmadığını ve insanlık için hem bölgesel hem de küresel bir tehdit olduğunu ispatlamıştır.

 Filistin’de 1948 yılından bu yana devam eden çatışmaların, 7 Ekim’den itibaren küresel vicdanı yaralayan bir soykırıma dönüştüğüne şahit oluyoruz.

Buna karşılık, her karış toprağının yoğun bombardımana tabi tutulduğu, en temel insan haklarının dahi hiçe sayıldığı, hastanelerin bombaların hedefi olduğu, insanlık onurunun ayaklar altına alındığı, küresel güçlerin görmezden geldiği ve sırt çevirdiği Filistin’de, direniş yerelden çıkıp, dalga dalga büyüyerek evrensel bir hal aldı.

Saldırıların ilk saatlerinden itibaren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından tüm dünyaya yapılan, haksızlığın, hukuksuzluğun, işlenen savaş suçlarının karşısında durma çağrısı, en nihayetinde tüm insanlığın küresel kötülük karşısında ayağa kalktığı, her ırktan insanın ve özellikle gençlerin hiçbir siyasi amaç taşımadan soykırıma dur dediği güçlü bir direnişe dönüştü.

 AK Gençlik olarak bu soykırıma “#SayStop” demek ve bir farkındalık oluşturmak için AK Parti Gençlik Kolları mensubu onbinlerce gençle birlikte tüm il ve ilçelerimizde eş zamanlı olarak protestolarımızı gerçekleştirmeye devam ediyoruz ve desteklerin çığ gibi büyüdüğü Gazze halkının haklılığının tüm dünya tarafından kabul edileceği, gaddar İsrail’in tek başına kalıp bu vahşice katliama son vereceği güne kadar ‘Daha Adil Bir Dünya Mümkün’ diye haykırmaya devam edeceğimizi bildiriyoruz.

Buradan olduğu gibi 81 ilimizin tamamında eş zamanlı olarak;

• İşgalcinin psikolojik bariyerini tamamen yıkmak için Gazze’deki soykırıma dur de!

• Zalimin sermayesini tüketmek için Gazze’deki soykırıma dur de!

• Direnişin çığ gibi büyümeye devam etmesi için Gazze’deki soykırıma dur de!

• İnsanlığın geleceği için Gazze’deki soykırıma dur de!

Ve insanlığın olduğu yerde engel yoktur!

Diyerek haykırıyoruz ve #SayStop demeye devam ediyoruz.

 Altını çizerek tekrar ifade ediyoruz; Türkiye’nin ötesinde, bölgenin en büyük gençlik hareketi olan AK GENÇLİK olarak, hem kültürü hem de uluslararası değerlere olan bağlılığın bir sonucu olarak, Gazze’de yapılan insan hakları ihlallerinin, eli kan kokan bebek katillerinin ve onların tüm destekçilerinin dimdik karşısısında ve küresel güçlerin uyguladığı bütün engelleri aşmaya çalışan Filistinlilerin yanındayız! Ve tüm genç arkadaşlarımızla birlikte vicdan sahibi herkesi Filistin etrafında, ortak bir gayede kenetlenmeye davet ediyoruz” dedi. Hakkarihabertv.com

311f0236-9640-41a1-b816-422ae0dc6ed3.jpg3fd4339f-288e-4b76-9061-41a0e5e0c91a.jpg

Bu haber toplam 983 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim