• BIST 8762.55
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 6 °C

Hakkari Ak Parti'den Kabaş hakkında suç duyurusu

Hakkari Ak Parti'den Kabaş hakkında suç duyurusu
AK Parti Hakkari İl Teşkilatından Sedef Kabaş hakkında suç duyurusu..

AK Parti Hakkari İl Teşkilatı geçtiğimiz günlerde özel bir televizyon kanalında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik olarak sarf edilen ifadeler sebebiyle Sedef Kabaş, Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulunmak üzere Hakkari Adliyesi önünde basın açıklaması gerçekleştirdi.
Açıklamayı grup adına Hakkari İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek yaptı.

Basın açıklamasına Ak Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi, Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Avukat Abdülmecit Tarhan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cumhur Demir, Kadın Kolları Başkanı Münevver Ertuş, Gençlik Kolları Başkanı Kenan Beyter,

Ak Parti Hakkari İl Başkan Yardımcısı ve İnsan Hakları Başkanı Avukat Zeydin Kaya, İl Başkan Yardımcıları Mehmet Yoldaş, Ekrem Demir, Naif Kahraman ve partililer destek verdi.

Açıklamada Başkan Özbek, CHP’nin adeta yayın organı haline gelen Tele 1 ekranlarında sistematik olarak partilerine ve Genel Başkanlarına ilke, ahlak, hukuk tanımayan ifadelerle en ağır saldırılar gerçekleştirdiğini söyledi.

 Özbek konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi.
‘’ 14 Ocak’ta Uğur Dündar’ın moderatörlüğündeki programa CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve sözde gazeteci Sedef Kabaş konuk olmuştur. Bu programda Kabaş, AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bu defa hiçbir şekilde tahammülü mümkün olmayan ağır bir hakarette bulunmuştur.

hakkari-ak-partiden-kabas-hakkinda-suc-duyurusu.jpg

Daha öncesinde değişik zamanlarda ağır hakaretlerde bulunmuş program konukları da bu hakarete sessiz kalarak ortak olmuşlardır. Ülkemiz,  son yirmi yıldır diplomasiden askeri hamlelere, sanayiden teknolojiye, sağlıktan adalete yaptığı devrimsel kalkınma hamleleri ile tarih sahnesinde kutlu yürüyüşüne devam etmektedir. Yapılan kalkınma hamleleriyle prangalarından kurtulan ülkemiz itibar kazanmış; bölge coğrafyasında ve uluslararası arenada söz sahibi bir ülke konumuna gelmiştir. 

Bu büyük başarıda en büyük pay hiç şüphesiz Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a aittir. Siyasete girdiği yıllardan bu yana, muhalefete sayısız mağlubiyet yaşatan, halkın teveccühüyle seçimler kazanan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu zaferlerini hazmedemeyen ‘’hazımsız Güruh’’ sistematik ve gözü dönmüş bir şekilde saldırılar düzenlenmeye devam etmektedir.

9e2b2023-d45d-4bae-8d1b-2fc56b91abbd.jpg

Ülkemiz, bir yandan son yirmi yılda gerçekleştirdiği yoğun kalkınma hamleleri serüvenine devam ederken; bir yandan da maalesef dünyanın hiçbir ülkesinde görünmeyecek kadar düşük seviyede bir muhalefet anlayışının engellemeleriyle karşı karşıya kalmaktadır.

Bu seviyesi düşük muhalefet anlayışı; ülkemizin içeride ve dışarıda menfaatinin her daim karşısında yer alarak toplumsal huzurumuza kastedecek hiçbir fırsatı kaçırmamakta ve gizli açık her türlü ihanet şebekeleriyle ortak hareket etmekten imtina etmemektedir. Milletimizin oylarıyla seçilmiş Sn. Cumhurbaşkanımızın ve milletimizin değerlerinin karşısında durmayı muhalefet yapmak zanneden bu aciz zihniyet, bir kere daha kendisini göstermiştir. 

Söyleyecek sözü olmayan çaresizler, ya küfürler savurur ya tehdit ve hakaretlerde bulunur ya da saldırıya geçer. Şundan emin olabilirsiniz, siz saldırdıkça biz liderimizi daha çok seviyoruz, Ona daha sıkı sarılıyoruz. Siz saldırdıkça, büyük Türkiye’nin Büyük Lideri’nin açtığı yolda devam eden yürüyüşümüzü daha kararlı sürdürüyoruz.

Basın ilke ve ahlakına saygı duymayan zavallı sözde gazeteci Kabaş’ın tek misyonu AK Parti ve Cumhurbaşkanımıza nefret kusmak olan bu televizyon kanalında liderimize yaptığı hakaretleri asla kabul etmiyoruz. Bu ülkeye hizmet etmekten başka derdi ve tasası olmayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret etmek kimsenin haddi değildir.

Cumhurbaşkanlığı makamı, bu milletin iradesini temsil eder. Milletin temsil ettiği Cumhurbaşkanlığı makamına hakaret etmek gözü dönmüşlüktür, hadsizliktir, zavallılıktır. Hiçbir akl-ı selim sahibi, hakareti ifade özgürlüğü olarak nitelendiremez.

Cumhurbaşkanımızı hedef alan bu çirkinliği, anti demokratik ve faşizan sözleri şiddetle kınıyoruz.  AK Parti teşkilatları olarak Sedef Kabaş, Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulunduğumuzu ve bu meselenin sonuna kadar takipçisi olacağımızı tüm kamuoyunun bilgisine arz ederiz. ’diye konuştu. Hkakarihabertv.com

Bu haber toplam 2503 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim