• BIST 10082.77
  • Altın 2438.449
  • Dolar 32.401
  • Euro 34.754
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Hakkari belediyesinde bayramlaşma

Hakkari belediyesinde bayramlaşma
Hakkari Belediyesinde düzenlenen bayramlaşma programında, Eş başkanlar STK temsilcileri, belediye çalışanları, halk ve Dem Parti yöneticileri ile bayramlaştı.

 Hakkari'de Belediye'sinde düzenlenen bayramlaşma töreni, Belediye Eş Başkanları Mehmet Sıddık Akış ve Viyan Tekçe' nın makamında gerçekleşti.

Eş Başkanlar Akış ve Tekçe kendilerini ziyaret eden vatandaşları tek tek kapıda karşılayarak bayramını kutladı.

Eş Başkan Tekçe, kadınlara tek tek sarılarak, bayramlarını kutlayarak, çifte bayram yaşadıklarını söyledi.

Bayram ziyaretini gerçekleştiren KESK Şubeler Platformu temsilcilileri adına açıklamada bulunan KESK Dönem sözcüsü Remzi Özer, tüm halkın ve eş başkanların bayramını kutladı.

Özer,'' Ramazan Bayramının umarım barışa, umutta vesile olur. Aslında iki bayramı birden kutluyoruz. Hem kayyumlar tarafından alınan belediyelerimizi halkla buluşturduk. Hem de Ramazan Bayramımız var. İki bayramı güzelce birlikte yaşayacağız. Sizler bu halkın umudu ve elçisi olacaksınız. Empati doğrultusunda ve koşullar doğrultusunda hizmet verdiğiniz sürece hiçbir sorun yaşanamayacağını düşünmüyoruz. Tekrardan yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun.''

-Eş Başkan Akış, ”Şeffaf bir şekilde halkımızı hizmet edeceğiz”

Belediye Eş Başkanı Mehmet Sıddık Akış, '' Bizleri ziyaret ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz dedi. Akış,” Umarı bu bayram özgürlük ve beraberliğimize vesile olur.

Tüm halkımız emin olsun ki bundan sonra bu halkın iradesine, isteklerine, bu kurumu şeffaf bir şekilde halkımızla birlikte ve eş başkanımla beraber yürüteceğiz. Bizim amacımız halkımız için güzel hizmetler yapmak.

Biz kimseye engel olmayacağız ve kimsenin ekmeğine engel olamayacağız. Bizim derdimiz sadece halkımıza hizmet olacak.  Hakkari’de iki gün süren selde ekiplerimiz büyük bir çalışma örneği gösterdi. Halkımızda  gece boyunca ekiplerimize destek verdi. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizleri bugün ziyaret ettiğiniz için hepimize ayrı ayrı teşekkür  ediyorum. Tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutluyoruz” dedi.

Dem Parti İl Başkanı Kadir Şahin’de Eş Başkanları başarılar dileyerek, Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu ve Eş Başkanlarında en iyi hizmeti sunacaklarından hiç kuşkularının olmadığını söyledi. Hakkarihabertv.com

01-078.JPG02-070.JPG03-060.JPG05-029.JPG

Bu haber toplam 1315 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim