• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 25 °C

Hakkari DEVA Partisinden basın açıklaması

Hakkari DEVA Partisinden basın açıklaması
Deva Partisi Hakkari İl Başkanı İbrahim Piruzbeyoğlu, görevinin başında olduğunu belirterek, hakkında üretilen spekülasyonların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Deva Partisi Hakkari İl Başkanı İbrahim Piruzbeyoğlu, yaptığı yazılı açıklamada," DEVA Partisi Hakkari İl Başkanı olarak 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçim süreci ile ilgili olarak vatandaşlarımız arasında hakkımda çıkarılan ve çıkarılacak olan yalan-yanlış ve tamamen dedikodu içerikli söylemlerden dolayı siz kıymetli vatandaşlarımıza bu açıklamayı yapmak gereği duydum.

Bilindiği üzere Hakkari aşiretsel yapı ve akrabalık yönünden birbirine sıkı sıkıya bağlı bir toplumdur. Aynı aşiret veya ailenin bireylerinin kendi özgür iradeleri ile günümüz koşullarında farklı siyasi görüşleri benimsemeleri ve farklı siyasi parti çatısı altında bulunmak istemeleri gayet doğaldır. Dolayısıyla bir aşiret veya aileden bir bireyin herhangi bir siyasi partide aday adayı ya da aday olması halinde aşiretin ya da ailenin farklı siyasi görüşteki diğer bireylerinin kendi hedeflerinden vazgeçerek bu aday adayı ya da adayın etrafında bütünleşmelerini beklemek ya da böyle düşünmek adil ve demokratik bir tavır olmayacaktır.

 İşte ben de bu noktadan hareketle; kurulduğu günden beri beraber olduğum, siyasi hedeflerini kendime yakın bulduğum ve halen Hakkari İl Başkanlığını yürüttüğüm DEVA Partisinden vazgeçmediğimi, Yerel seçimlerde bütün seçim bölgelerimizde adaylarımızı belirlemekle ilgili çalışmalarımıza partili arkadaşlarımla birlikte devam ettiğimi, en kısa zamanda adaylarımızı belirleyip halkımızın takdirlerine sunacağımızı bilmenizi isterim.          

Hakkımda üretilen spekülasyonların rakip partilerde aday adayı olan çevrelerce kendi menfaatlerine katkı sağlasın diye yapıldığını, DEVA Partisindeki yoluma devam ettiğimi ve devam edeceğimi Sizlerle paylaşıyorum" dedi.

 

Bu haber toplam 1806 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim