• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 23 °C

Hakkari gençliğinden Vali Çelik'e plaket takdimi

Hakkari gençliğinden Vali Çelik'e plaket takdimi
​ Hakkari Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulüp Başkanı Turan Şimşek, kulüp ve Hakkari gençliği adına yaptığı katkılar ve gösterdiği yakın ilgiden dolayı Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik'e plaket takdim etti.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Çelik; Hakkari Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulübünün  1. Lig Erkekler Voleybol Liginde mücadele eden Erkek  Voleybol Takımı ve Bölgesel Ligde mücadele eden Bayan  Voleybol Takımı  ile Hakkari Evinde bir araya geldi.

Voleybol takımlarının ligdeki durumları üzerine değerlendirmelerde bulunan Vali Çelik, spordaki en büyük güçlerden birisinin mental ve fiziksel güç birliği olduğu ifade ederek ‘’ Sporun mental ve fiziksel iki yönünü de geliştirmek gerekiyor. Başarılı olmak istiyorsanız bunu yapmanız lazım.

Bir zincir en zayıf halkası kadar güçlüdür. Zincirin diğer halkalarını ne kadar güçlendirsek bile ortadaki  halka paslanmış bir demirden yapılmışsa hiçbir işe yaramıyor. Bir tane halkasında zayıflık varsa o zincir kopuveriyor. Takım oyunlarında da takım olarak hareket edebilmek bu işin temeli’’ diyerek takım oyununda birlikte hareket etmenin önemini de  vurgulayıp, sporculara başarılar diledi.

Program sonunda Hakkari Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulüp Başkanı Turan Şimşek; kulüp ve Hakkari gençliği adına yaptığı katkılar ve gösterdiği yakın ilgiden dolayı Vali Çelik’ e plaket verdi.

 Programa; Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, AK Parti İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım, Hakkari Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulüp Başkanı Turan Şimşek, Kulüp Başkan Yardımcısı Adem Çatal, Bayan Voleybol Takımı Teknik Direktörleri Veysi Engin ve Ahmet Önal,

Erkek Voleybol Takımı Teknik Direktörü Ünsal İsmail Kırıcı, Yardımcı Antrenörler Zeki Koçyiğit ve Halil Özel, Hakkari Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Taş ve basın mensupları katılım sağladı. Hakkarihabertv.com
f99akzixaaa3r3f.jpgf99akzhwwaa3mml.jpg

Bu haber toplam 789 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim