• BIST 10173.42
  • Altın 2448.97
  • Dolar 32.2743
  • Euro 34.9166
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 5 °C

Hakkari Hem'den teknoloji atılımı

Hakkari Hem'den teknoloji atılımı
Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği Başkanlığı’nca alınan son teknoloji bilgisayarlı dikiş makinesi düzenlenen bir törenle tanıtıldı.

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran,  Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şerafettin Saraçoğlu ve Şube Müdürü Cangir Erin ile beraber Hakkari Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde son Teknoloji ürünü olan JANOME MC 11000 dikiş nakış makinesinin açılışına yaparak daha sonrada özellileri yerinde incelendiler.
  Kurum yetkilileri makinenin bölgede bir ilk olması özellik ve donanım olarak son teknoloji de olması, bundan önce Ankara başta olmak üzere diğer büyük şehirlerimize gönderilen siparişlerin artık Halk Eğitim Merkezi Müdüründe yapılabileceğini belirttiler.

Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği Başkanlığı’nca usta öğretici ve kursiyerlere kazandırılan bilgisayarlı dikiş makinesini inceleyen İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran,Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tahir Tekin’e  böyle bir hizmette bulundukları için teşekkür etti.

Halk Eğitim Merkezine bağlı diğer bilgisayar kullanımı, giyim, el sanatları, nakış, kuaför kursları da yerinde inceleyen Mehmet Kurtaran, burada öğrencilerle sohbet ederek “Siz istedikten sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezimizce her türlü kurs açılacaktır. Kurslarda öğrendiklerinizi pratiğe geçirdikçe daha çok verim alacağınızı ve bu bilgilerin ileri dönemlerde meyvelerini alacağınıza inanıyorum” dedi.

Ayrıca Dünya’da en geçerli Bilgisayar Yetkinlik Sertifikası için Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ECDL European Computer Driving Licence, Türkiye Bilişim ve Eğitim A.Ş. fFirması arasında yapılan sözleşme kapsamında ECDL Test Merkezinin Kurulmuş olduğu ve öğrenci başvurularının başladığı bilgisini de alan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü idarecileriyle yapmış olduğu değerlendirmeler sonrasında Okuldan ayrıldı. Hakkarihabertv.com
halk-egitim-merkezi-1.jpg

Bu haber toplam 4664 defa okunmuştur
Etiketler: , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim