• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Hakkari İdman Yurduspor yeni trasferler yaptı

Hakkari İdman Yurduspor yeni trasferler yaptı
Hakkari amatör futbol liginde mücadele eden Hakkari İdman Yurdu Spor'un 9 yeni transfer yaptığı belirtildi.

 2011 yılında eski futbol hakemi, yeni antrenörü Necmi Güldal tarafından kurulan Hakkari'de Hakkari İdman Yurduspor Futbol Takımı, 2. devre hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Kurulduğu ilk yılında büyük başarı örneği göstererek 2011-2012 yılı amatör futbol ligini 19. puanla ikinci sırada tamamlayan 2. devresine bir hafta kala çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren takımın kadrosuna devre arası eklediği 5'i transfer toplam 9 yeni futbolcu eklediği bildirildi.

Hakkari İdman Yurduspor Teknik Direktör Necmi Güldal, 25 futbolcu, yönetici ve teknik heyet katıldığı antrenmanın oldukça neşeli geçtiğini belirtti. 2011 yılında büyük emek ve gayretle arkadaşları ile birlikte kurduğu futbol takımının büyük bir başarı göstererek 2011-2012 yılı amatör futbol liginin ilk yarısını 19. puanla 2.sırada tamamladığını ifade eden Güldal, önümüzdeki hafta başlayacak olan 2.devre hazırlıklarına ara vermeden devam ettiklerini söyledi.

 Güldal," İlk yılında gösterdiğimiz üstün performansla şampiyonluğun en güçlü adayı olan takımımıza 5 yeni transfer toplam 9 yeni futbolcu dahil ederek takımım daha da güçlendirdik. Kış şartları nedeni ile saha kapalı olduğu için 2.hafta hafta boyunca kapalı spor salonunda idmanlarımızı yaptık. Karla kaplı sahanın tekrar açılmasıyla çalışmalarımıza kaldığı yerden devam ettik. Amacımız yıllardır özlemini çektiğimiz profesyonel bir futbol takımımızın Hakkari spor gibi yeniden mücadele etmesidir.

Bu amaçla geçtiğimiz yıl hakemlik görevimden ayrılarak UEFA C antrenörlük lisansı alarak yeni bir ekip kurduk. Hakkari spor efsanesini yeniden dirilterek Hakkari gençliğine fayda sağlamak amacıyla bu işe koyulduk. Şükürler olsun ki şuna kadar almış olduğumuz başarılı sonuçlarla bunun karşılığını almaya başladık. İlk yılımızda gelen şimdiki başarı tesadüf değildir, tamamen sürekli çalışmanın ve harcanan emeğin bir sonucudur. Kadromuza çok değerli yeni futbolcular katarak inşallah sezon sonu şampiyon olup 2012-2013 sezonunda Bal liginde en güzel şekilde temsil edeceğiz.

Bu ana kadar yaptığımız tüm gayretler bilinsin ki profesyonel bir takımın doğuşunun adımlarıdır. Bunca yetenekli futbolcuları olan Hakkari'de profesyonel bir takımı olmalı. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Takımımıza şuana kadar desteklerini esirgemeyen sayın valimize şükranlarımızı sunuyorum ve tüm halkımızın bu takıma destek olmasını ve sahiplenmesini istiyorum" şeklinde konuştu.

nnormal.jpg

 

 

Bu haber toplam 4751 defa okunmuştur
  • Yorumlar 20
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim