• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Hakkari ikiz kulelerle tanıştı

Hakkari ikiz kulelerle tanıştı
Hakkarili bir işadamı tarafından 2009 yılının Temmuz ayında Çevre Yolu üzerinde yapımı başlatılan ve 8 bin metrekare kapalı alanı bulunan 7 katlı camla kaplı ikiz kulelerin tamamlandığı belirtildi.

 ARTIK HAKKARİ'NİN DE İKİZ KULELERİ VAR

FEYZULLAH TAŞ
HAKKARİ (İHA) - Hakkari ilk defa ikiz kulelerle tanıştı. Birçok büyük şehirde olmayan ikiz kulelerin Hakkari'de yapılmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirten vatandaşlar böyle lüks binaları sadece büyük şehirlere giderken gördüklerini ifade ederek kente bir yenilik kazandıran iş adamına teşekkür ettiler.

Savaş Taş ve Nedim Yalçın isimli vatandaşlar da iş adamı Mehmet Seven'i yıllardan beridir tanıdıklarını belirterek, eğitim başta olmak üzere dar gelirli aileler ile üniversitede okuyan bir çok öğrenciye maddi desteğine şahit olduklarını belirtiler. Birçok Hakkarili vatandaşın yatırımlarını batıda yaparken Seven'in ise yatırımını Hakkari'ye yaptığını belirten vatandaşlar yöre halkını ikiz kulelerle tanıştıran iş adamına teşekkür ettiler.

HAKKARİ VALİSİ İŞ ADAMINA TEŞEKKÜR ETTİ
Hakkari Valisi Muammer Türker ise, Hakkari'nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirterek, yatırımını kendi ilinde yapan iş adamına teşekkür etti. Gerek Hakkari gerekse batıdaki iş adamlarının da gelip buralarda yatırım yapmaları için daha öncede çağrıda bulunduklarını belirten Vali Türker, buraya gelip yatırım yapak isteyenlere her zaman yardımcı olmaya hazır olduklarını belirterek "Serhat şehri Hakkari hizmetlerin en iyisine layıktır. Elbette böyle yatırımların yapması yöre halkını olduğu gibi bizi de sevindiriyor. Biz burada hizmet için varız. Huzur ve güvenin sağlandığı Hakkari'ye batıdaki iş adamlarında gelip yatırım yapmasını tabii ki istiyoruz. Daha önce de istihdamın sağlanması için birçok iş adamı ile görüşerek buraya gelip büyük mağazalar açmasını istedik. İnşallah kurulan ikiz kuleler bunun öncüsü olacaktır" dedi.
İşadamı Mehmet Seven ise Hakkari'nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirterek, yakın zamanda ise birçok kişiyi istihdam edecek büyük bir mağaza açacakları müjdesini verdi.
 

ÜNİVERSİTE İKİZ KULELERİ 5 YILLIĞINA KİRALADI
Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Belenli ise, Mezran mahallesinde yapımı devam eden üniversite kampusunun hizmete girene kadar 5 yıllığına ikiz kuleleri kiraladıklarını belirterek, burayı rektörlük hizmet binası olarak kullanacaklarını söyledi.

 ikiz-kuleler-h.jpg

 ikiz-kuleler-h-2.jpg

ikiz-kuleler-h-3.jpg

Bu haber toplam 8942 defa okunmuştur
  • Yorumlar 20
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim