• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Hakkari il kalsın komisyonundan esnaf ziyareti!

Hakkari il kalsın komisyonundan esnaf ziyareti!
Hakkari il kalsın komisyonu üyeleri, Hakkari’nin il statüsünden ilçe konumuna dönüştürüleceği iddiaları üzerine fikir alış verişinde bulunmak üzere çarşı esnafını tek tek dolaştı.

Hakkari İl Kalsın Komisyonu, dün Ak Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, “Şırnak Cizre'ye dönüşecek, Hakkari de Yüksekova'ya dönüşecek” demesi üzerine tekrardan bir araya geldi.

Çarşı merkezinde bir araya gelen komisyon üyeleri tüm esnaflar ile yoldan geçen vatandaşlara ileriki günlerde yapacakları demokratik eylemlere destek vermeleri çağrısında bulundular.

Komisyonun eylem ve önerilerini olumlu bulduklarını belirten esnaflar da, sonuna kadar komisyona destek vereceklerini ifade ettiler.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN


Esnaf ziyaretinin ardından komisyon adına konuşan Mimar Cemal Erip, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ak Parti grup toplantısında tekrar gündeme getirdiği Hakkari ve Şırnak’ın ilçeye, Yüksekova ve Cizre’nin de il’e dönüştürüleceği söyleminin kendilerini derinden üzdüğünü söyledi.

Erip,” Komisyonumuz geçen sene büyük bir mücadele verdi. Ve bu mücadelede başarılı olduk. Esnafımız yine gündeme gelen ilçe mevzusu yüzünden ayaklandı. Tüm halk ve esnafın gözü komisyonumuzda.

Acaba ne yapabiliriz diyorlar. İşte bizde bugün esnafımızla bir araya gelip hem istişare ediyoruz hem de demokratik eylemlerimiz için fikir alış verişinde bulunuyoruz.

Bu bizim hakkımız. Onurumuz ve ekmeğimiz için sonuna kadar direneceğiz. Başka kentlere göç etmek istemiyoruz. Kendi ayaklarımız üzerinde durmak istiyoruz.

Esnaflarımızda sonuna kadar destek verdi. Bundan sonra yapılacak tüm eylem ve etkinlikleri de halkımızla paylaşacağız” dedi.

Hakkari il kalsın komisyonunun Ankara’da bulunan diğer üyelerinin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştüklerini de anımsatan Erip, Bahçeli’nin geçen sene ki tavrını aynı şekilde sürdürdüğünü ve MHP olarak Hakkari ve Şırnak’ın yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. Hakkarihabertv.com

hakkari-il-kalsin.jpg


 

Bu haber toplam 5151 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim