• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Hakkari kural okullarından muhteşem konser

Hakkari kural okullarından muhteşem konser
Hakkari’nin Merzan Mahallesinde bir özel okulun düzenlediği ücretsiz halk konserine Tıvorlu İsmail lakabıyla bilinen fenomen İsmail Aşkan damgasını vurdu.

Hakkari Özel Kural Koleji 10. Yılı nedeniyle yeni eğitim ve öğretim yılı münasebetiyle  okulun bahçesinde halk  ücretsiz konser düzenledi.

Konsere Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, müdür yardımcıları, şube müdürleri bazı kurum ve kuruluş müdürleri binlerce vatandaş katıldı.

Saygı duruş u ve istiklal marşının ardından konuşan Özel Kural Koleji Müdürü Habip Gür, 2013 yılında eğitim öğretim yılına sağlık meslek lisesi  olarak başladığını belirtti. Gür,” Butik bir okul olarak başladık. imkansızlıklardan imkanlar yaratmaya başladık. Hakkari eğitimi için hiçbir şeyden kaçmadık.

Bugün burada bu tesisleri açarken bunun bizim çocuklarımıza bir nebze katkı sunmak ve geleceklerine  bir ışık tutmak için bütün imkanlarımızı seferber ettik” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür ise, okulun ilk açılışı ve çekilen sıkıntılara değinerek,” Bugün kural okulları 10 yaşında  ve ilimizin ilk özel okuludur. Temennim ve dileğim bizim iş insanlarımızın eğitime yönelik bu düzeyde  ciddi yatırımlara girişmesidir” şeklinde konuştu.

Konserde  Şermin Birlik ve orkestrası, Collective colemerg ve Tıvorlu İsmail lakabıyla bilinen fenomen İsmail Aşkan sahne aldı. Sanatçılar birbirinden güzel şarkıları ile Hakkarililere unutulmaz bir gece yaşattı.

-Sahnede Tıvorlu İsmail fırtınası

Tıvorlu İsmail lakabıyla bilinen fenomen İsmail Aşkan’nın geldiğini öğrenen gençler kendisi ile yakında ilgilenerek birlikte hatıra fotoğrafı çektirmek için adeta birbirleri ile yarıştılar. Gençler fenomen Aşkan ile kol kola girerek halay çektiler.

                                          

Sahne fenomen İsmail Aşkan sesleri ile yankılandı. Sahne alan Aşkan, kendisine gösterilen sevgi seli nedeniyle yer yer zor anlar yaşadı. Kimisi elini öperken kimisi ise ayaklarına atladı.

İnanılmaz bir coşkunun yaşandığı sahnede daha fazla dayanamayan hayranları Aşkan’nın ayaklarından tutarak sahne dışına çıkarmak istediler. Zor anlar yaşayan Aşkan görevliler tarafından kurtarıldı.

Hayranlarına İsmail size kurban olsun, ama ayakkabılarımda ne istediniz az kala beni de eziyordunuz diyen Fenomen Aşkan, sevgi seline daha fazla dayanamayarak vedalaşarak sahneden ayrıldı.

Hakkari’nin Merzan Mahallesinde tarihte ilk defa düzenlenen konser Hakkarili gençleri sevindirdi. Haber: Feyzullah Taş

dsc-5430.JPGdsc-5433.JPGdsc-5436.JPGdsc-5439.JPGdsc-5464.JPGdsc-5467.JPGdsc-5469.JPGdsc-5472.JPG

Bu haber toplam 2350 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim