Hakkari lisesine spor tesisi

Hakkari lisesine spor tesisi
Hakkari Ticaret Meslek Lisesi’nin eski binasının yıkılarak yerine Hakkari Lisesi için spor tesisi yapılacağı belirtildi.

Haber: Feyzullah Taş - Pagan Caddesi üzerinde bulunan ve yıllardır Ticaret Meslek Lisesi olarak kullanılan 3 katlı binanın yıkılarak yerine spor tesisleri yapılacağı bildirildi. Şimdilik depo olarak kullanılan ve dış cephesi döküldüğü gibi istinat duvarı da çöken binanın şehrin görüntüsünü bozduğu belirtildi.

İHA muhabirinin görüştüğü İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, söz konusu binanın yıkılarak yerine Hakkari Lisesi için spor tesisi yapılacağını, bunun için de ilgili elemanlarca gerekli teknik çalışmaların başladığını ifade ettiler.

Binanın spor tesisleri için uygun bulunmadığı halde ise yeniden onarılarak yurt binası olarak kullanılabileceğini belirten yetkililer, bununla ilgili çalışmaların devam ettiğini belirttiler.
 

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.