• BIST 10254.41
  • Altın 2401.823
  • Dolar 32.2594
  • Euro 34.6419
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Hakkari Memur-Sen'den basın açıklaması

Hakkari Memur-Sen'den basın açıklaması
Memur-Sen Hakkari Şubesi Üyeleri düzenledikleri basın açıklamasıyla haklarında çıkan iddialara cevap verdi.
Memur-Sen Hakkari Şubesi Üyeleri düzenledikleri basın açıklamasıyla, farklı bir sendika üyelerinin kendileri için 'Kobane teröristtir' ve " Memur-Sen ildeki kurumlarda kadrolaşma başlattı" sözü iddialarına cevap verdiler.  
 
Memur-Sen Hakkari şubesinde düzenlenen basın açıklamasına İl Şube Başkanı Nihat Gür ve üyeler katıldı. Sendikalarının başarı ve kazanımları ile kendi başarısızlıklarını örtmek için farklı sendika üyeleri tarafından  kendilerine iftira atıldığını ifade eden Gür, Bu durumun ilk olmadığını belirtti.
 
Gür, " Memur-Sen yöneticilerinin Kobane teröristtir dedikleri iftiradır. Memur-Sen genel merkezi olarak çeşitli ihtiyaç malzemelerinden oluşan 200 bin TL'lik yardım Kobane muhacirlerine teslim edilmiş ve bu yardımlar devam etmektedir. Fakat kutsal Kobane direnişini sıradan bir müdürlük mülakatına indirgeyen zihniyeti tasvip etmiyor ve kınıyoruz.
 
KESK'in hayattaki her sosyal olumsuzluğu alakası olmadığı halde getirip Kürt halkının mazlumiyeti ile bağdaştırma zihniyeti ne yapmaya çalışıyor anlamış değiliz. Çocuklarımızın nitelikli bir eğitim alması fikrinde hem fikir olduğumuz malum sendika, ilimizdeki okullar geleceğimize zarar verilecek şekilde yakılıp yıkılırken bu duyarlılığı neden sergilemiyor. Müdürlük mülakatı komisyonuna baktığımız zaman sendika üyesi bakımından komisyonda 2 Eğitim-Bir-Sen, 2 Eğitim-Sen ve bir de sendikasız komisyon üyesi olduğu nettir.
 
Buna rağmen malum sendika kendi başarısızlıklarını komisyon üzerinden temizlemeye çalışıp komisyon üyesi olan kendi sendika üyelerine bile güvenmediklerini açıkça göstermişlerdir. Malum sendikanın tüm iftira ve karalamalarına rağmen demokratik haklarını dile getiren eğitimci arkadaşlarımıza yapılan müdahaleyi tasvip etmediğimizi belirtmek istiyoruz" dedi. Hakkarihabertv.com
 
memur-sen-m.jpg
 
 
 
Bu haber toplam 7977 defa okunmuştur
  • Yorumlar 36
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim