• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Hakkari MHP 3. Olağan Kongresi yapıldı

Hakkari MHP 3. Olağan Kongresi yapıldı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hakkari 3. Olağan Kongresi'nde tek liste halinde gidilen seçimde Fatih Öztepe il başkanı seçildi.

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) konferans salonunda MHP Hakkari 3. Olağan kongresi yapıldı. Kongreye MHP İzmir Milletvekili Tamer Osman Ağaoğlu, MHP Isparta Milletvekili H Basri Sönmez, AK Parti Hakkari İl Başkan Yardımcısı Adnan Öveç, AK Parti İlçe Başkanı Cumhur Demir, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Kenan Beyter, MHP eski İl Başkanı Fatih Özbek, Durankaya eski dönem belediye Başkanı Aşiret lideri Fatih Keskin, MHP İl Başkanı Fatih Öztepe, AK parti Merkez Teşkilat üyesi Faysal Işık, parti üyeleri ile Hakkari ve ilçelerden çok sayıda partili katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Hakkarilileri gönderdiği mesaj okundu.  Ardında konuşan MHP Hakkari İl Başkanı Fatih Öztepe, kongreye Ankara’dan, Hakkari ve ilçelerden katılan herkese teşekkür etti.

Burada konuşan MHP Isparta Milletvekili H Basri Sönmez, Yüksekova ilçesinde teşkilatımız ile bir araya gelerek toplantı yaptık. Artık beynimizdeki ön yargıları yıkma zamanının geldiğini söyledi.

-PKK ve siyasi uzantıları yıllardır Kürt kardeşlerimizin hakkını gasp etmişler
Sönmez, ” PKK ve siyasi uzantıları yıllardır Kürt kardeşlerimizin hakkını gasp etmişler. Yüksekova ilçesini İstanbul ilini dolaştığım gibi dolaştım. Hakkari ve Yüksekova’daki vatandaşlarımızın ne kadar kadir şinas olduğunu ve kardeşimiz olduğunu gördüm. Her yerde bizi misafir etmek istediler ve şunu söylüyorum. Hani yıllardır PKK ve PKK’nın siyasi uzantıları biz Kürt halkının hakkını savunuyoruz diyorlardı ya tam tersi yıllardır Kürt kardeşlerimizin haklarınız gasp etmişler” dedi.

MHP Hakkari eski İL Başkanı Fatih Özbek ise, 2017 yılından bu yana yürütmüş olduğu MHP Hakkari İl başkanlığı görevinde liderime davama en iyi şekilde mücadele verdiğini söyledi.

Kongreye MHP İzmir Milletvekili Tamer Osman Ağaoğlu ise, 3 hilali taşıyan değerli Hakkarililere cani gönülden teşekkür ediyorum dedi. Ağoğlu,”Hamd olsun bekamıza yönelin alaşağı etmek için Hakkarili her zaman milli bir tavır sergilemiştir. Ne mutlu ki Milliyetçi Harekat Partisi Hakkari teşkilatımız vatanseverlerin, milliyetçilerin gür sesini her zaman duyurmuştur. Ben ve Isparta Milletvekili H Basri Sönmez, Hakkarililerin hizmetindeyiz bizi bir milletvekilleri olarak görsünler” dedi.

48 delege oy kullandığı seçimlerde MHP Hakkari İl Başkanlığına Fatih Öztepe seçildi. Haber: Feyzullah Taş

img-9725.JPGimg-9717.JPGimg-9734.JPGimg-9730.JPGimg-9740.JPG
 

Bu haber toplam 2428 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim