• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

​ "Hakkari Nadide şehirlerinden biridir"

​ "Hakkari Nadide şehirlerinden biridir"
Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, AK Parti Hakkari ilçe başkanları ve belediye başkanları ile istişare toplantısı ve genişletilmiş il danışma meclisi toplantısına katıldı.

Hakkari'de ziyaretlerde bulunan Bakan Yardımcısı Gürcan, Valilik, Esnaf ziyareti ve Ak Parti ziyaretinin ardından Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen AK Parti Hakkari ilçe başkanları ve belediye başkanları ile istişare toplantısı ve genişletilmiş il danışma meclisi toplantısına katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından toplantı başladı.

Açılış konuşmasını yapan Ak Parti Hakkari İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek, Hakkari'de tüm teşkilatlarımızı ile birlikte çok güzel bir pozitif enerji var dedi. Özbek,"Bu pozitif enerji sayın Cumhur Başkanımızı ilk turda çıkaracağımızın emaresini hepimiz göreceğiz.

ozbek.JPG

Biz seçimlerde Allah'ın izni ile  Biz Hakkari'de Türkiye'ye mesaj vereceğiz ve fark atacağız" şeklinde konuştu. AK Parti Hakkari İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek, AK Parti MDK üyesi, Teşkilat Koordinatörü Av. Abdulmecit Tarhan ise  teşkilattaki arkadaşlarına başarıların devamını dileyerek konuşmasına başladı. 

Av. Tarhan, "Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde Türkiye'den hiç hayal edilmeyeceği, hizmetler ve atılımlar yapıldı. 80 yılda yapılmayan hizmetler 20 yılda yapıldı. Sayın Cumhurbaşkanımız görevine başlarken hiç birşey eskisi gibi olmayacak şairi ile yola çıktı.

tarhan.JPG

Allah'a şükürler olsun 81 ilimizde hiç bir vatandaşımızın faydalanmadığı hizmet kalmadı. Hakkari'mizde çok ciddi hizmetler aldı. Bu noktada da sayın cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı'da Kuran-ı Kerime yapılan çirkin saldırıyı nefretle kınadıklarını belirterek, geçmişte de bu çirkin saldırıyı yapanların amacına ulaşmadığını söyledi. Başkan Saklı, göreve başladığı günden beridir yapmış oldukları hizmetleri slayt gösterimleri işliğinde anlattı.

bakan-yardimcisi-gurcan-3.JPG

Ak Parti Genel Merkez Hakkari İl Koordinatörü Av. Abbas Aydın'da, Türkçe ve Kürtçe olarak konuşmasını tamamladı. Diyarbakır annelerine değinen Aydın," Anneler çocuklarının öldürülmesini istemiyor kızını oğlunu istiyor. Çocuklar artık ölmesin yeter artık (edi besse) yeter artık diyorlar.

PKK'ye diyorlar ki ey PKK sen benim evladımı kandırmışsın, korkutmuşsun diye yıllardır evlatlarını istiyor ve gözyaşı döküyorlar.

Ak Parti döneminde parti kapatılmaları zorlaştırıldı. Parti kapatmalarına karşı olduğumuzu parti olarak söylüyoruz. Artık bu yargının görevi mahkemelerin kararı biçim işimiz değil. Ama HDP kendisi partilerinin kapatılmasını istiyor ki onların eline bir şeyler geçsin. Bunun peşindeler" dedi.

bakan-yardimcisi-gurcan.JPG

 - Bakan Yardımcısı Gürcan "Hakkari Nadide şehirlerinden biridir"
  Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, doğal güzellikleri ile Hakkari ülkemizin nadide şehirlerinden birisidir dedi. Gürcan," Hakkari bölgesinde zengin maden yatakları bulunuyor. Yenilenebilir enerji yatırımları için oldukça cazip bir konumdadır.

Daha önce bölge koordinatörlüğü yaptığım için biliyorum  yörenin insanları cana yakın ve misafirperverdir. Hakkari her zaman ülkesi ve devletinin yanında, milleti ile beraberdir. Buralar eşsiz coğrafya açısından arıcılık mukayesenin üstünde bulunmaktadır.  Hayvancılık açısında iyi durumda Hakkari çiftçilere gereken destekler maliye bakanlığımız tarafından verilmektedir.

Hakkari'nin altyapısı ve sanayisini geliştirmek içinde yatırımlarda bulunuyoruz.  Yüksekova Selahattin Eyüp'ü havaalanı 2015 yılında sayın Cumhurbaşkanımızın katkıları ile açıldı. Yapılmaması için defalarca saldırıya uğradı. Sayın Cumhurbaşkanımızın azmi ve kararlılığı sayesinde hava alanı açıldı. Havaalanının açılmasıyla beraber Hakkari'nin geliş ve gidişleri çok daha rahatlaştı ve çok kullanışlı bir havaalanı oldu" şeklinde konuştu. Haber: Feyzullah Taş

img-0520.JPGimg-0535.JPGimg-0538.JPGimg-0518.JPG


 

Bu haber toplam 1032 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim