• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Hakkari Özel Medikal Center Tıp Merkezi

Hakkari Özel Medikal Center Tıp Merkezi
Hakkari’de bir süre önce hizmete giren Medikal Center Tıp Merkezinde artık tüm resmi kurum ve kuruluşlarla (S.S.K), Emekli sandığı, Bağkur ve tüm özel sağlık sigortalarının faydalanabileceği belirtildi.

FEYZULLAH TAŞ

 HAKKARİ (İHA) –  Ağustos 2010 ayında Mardin’li genç işadamı Tekin Aydın tarafından 1 milyon TL harcanarak çevre yolu üzerinde bulunan 5 katlı bir apartmanda hizmete açılan ve yaklaşık 40 kişinin istihdam edildiği Özel Medikal Center Tıp Merkezi uzun uğraşlar sonucu tüm resmi kurum ve kuruluşlarla (S.S.K), Emekli sandığı, Bağkur ve tüm özel sağlık sigortaları SGK sözleşmesini imzalamış olup bundan sonra resmi anlamda tüm hasta kabullerine başlandığı belirtildi.

 

İHA muhabirinin telefonla görüştüğü Genç İşadamı Tekin Aydın, misyon, vizyon ve temel değerlerimiz çerçevesinde hasta haklarını ön planda tutuklarını belirtti.

Aydın,”Hasta ve ailesine saygılı, güler yüzlü ve şefkatli davranarak onlarla açık iletişimde olup hastaya her konuda güven veren hizmetler sunmaktır. Ulusal ve uluslararası sağlık kuruluşları ile kurumsal ilişkilere önem vererek kendini sürekli geliştiren, uluslararası düzeyde kabul gören, çağdaş standartlarda fiziksel ve kurumsal yapıyı oluşturan, altyapıyı, süreç ve çıktılarını doğru yöneterek etkili ve verimli hizmet üreten, gelişmiş sistemleri kullanarak doğru tanı ve tedavi ile hastayı yönlendirip sağlıklı yaşamının devam etmesini sağlamaya çalışan, uluslararası akreditasyon ve kalite yönetim sistemlerini uygulayarak; mükemmeliyete ulaşmayı hedefleyerek, ulaşılabilir, çevre ve doğaya saygılı bir kuruluş kimliğine sahip olmak istiyoruz. Eminim ki bunu değerli Hakkari halkımızla bütünleşerek azimli bir şekilde etik değerlerden ödün vermeden hastalarının haklarını gözeten, ihtiyaç, istek ve beklentilerini karşılayan ulaşılabilir. Kesintisiz ve güvenilir sağlık hizmetini çağdaş standartlarda sunan bir kuruluş olma yolunda emin adımlarla ilerleyerek başaracağımıza inanıyoruz” dedi.

 

Bu haber toplam 8226 defa okunmuştur
Etiketler: , ,
  • Yorumlar 4
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim