• BIST 8728.76
  • Altın 2241.165
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1608
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Hakkari polisinden esnafa ziyaret

Hakkari polisinden esnafa ziyaret
Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, esnafı ziyaret ederek değişik konularda bilgilendirmeye devam ediyor.

Polis halk kaynaşmasına büyük önem veren Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü asayiş yönünden huzurlu kentlerin başında yer alan Hakkari'de halkla kaynaşmaya büyük önem veriyor.

Vatandaşların huzur ve güveni için haftanın 7 günü 24 saat mesai mefhumu gözetmeksizin görevinin başında olan Hakkari polisi Hakkari halkıyla iç içe samimi bir kaynaşma içerisindeki yerini koruyor.

 Halka yönelik etkinlikler düzenleyerek onlarla bir arada olmaya özen gösteren Hakkari polisi halkla kaynaşmaya büyük önem veriyor. 

Eğitime büyük desteği olan Hakkari polisi, ihtiyaç sahibi aileleri de sevindirmeye devam ediyor. Yardım çalışması ile polis-halk kaynaşmasının yaşandığı Hakkari'de, polisin başlattığı sosyal faaliyetler vatandaşları memnun etti.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri; yaptıkları ev, esnaf ve okul ziyaretleriyle vatandaşları dolandırıcılık, kapkaç, yankesicilik gibi her türlü asayiş olaylarına karşı bilgilendirme çalışmaları ise devam ediyor.

Toplum hayatının her alanında görev yapan polisler, kendilerine iletilen sorunları sadece dinlemekle kalmayıp, üzerine titizlikle eğiliyorlar. Rapor haline getirdikleri sorunları ilgili makamlara anında ileterek sorunun çözümünde de görev alıyorlar.

Polis halkla kaynaşmasında büyük rol alan Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, esnaflar işyerlerinde ziyaret ederek, çay içip sohbet ettiler. Hakkari polisinin sevecen  halkla iç içe görmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden esnaflar, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Haber: Feyzullah Taş

hakkari-polisinden-esnafa-ziyaret-1.jpghakkari-polisinden-esnafa-ziyaret-2.jpghakkari-polisinden-esnafa-ziyaret-3.jpg
 

Bu haber toplam 676 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim