Hakkari Şoförler Odasında seçim heyecanı

Hakkari Şoförler Odasında seçim heyecanı

Kaynak:Hakkarihabertv.com

Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın 12. Olağan Genel Kurulu başladı.

Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla açıldı.

Kongrenin divan başkanlığına Hakkari Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Tekin seçilirken, divan üyeliklerine Yüksekova Şoförler Odası Başkanı Selami Durna ile Salih Kahraman, Abdi Tatlı ve Hamdi Dilbilen getirildi.

Genel kurul, faaliyet ve mali raporların okunmasıyla devam etti. Genel kurulda Hakkari merkez ve Çukurca ilçesinden toplam 348 delege oy kullanacak.

Seçimde mevcut başkan Abdi Arslan ile Fuat Özbeg başkanlık için yarışıyor. Açılış konuşmasını yapan Hakkari Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Tekin, genel kurulun kazananının Hakkari olacağını belirterek her iki adaya da başarılar diledi.

Başkan adayları Abdi Arslan ve Fuat Özbeg, seçilmeleri halinde hayata geçirmeyi planladıkları projeleri delegelerle paylaştı.

Oy kullanma işlemi saat 17.00’ye kadar devam edecek.

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.