• BIST 9571.39
  • Altın 2472.182
  • Dolar 32.463
  • Euro 34.5194
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Hakkari SPK'nın ‘son ders’ adlı derginin 2. sayısı çıktı

Hakkari SPK'nın ‘son ders’ adlı derginin 2. sayısı çıktı
Sermaye Piyasası Kurulu ilk ve Ortaokulu’nun çıkardığı ‘son ders’ adlı dergi 2. sayısı ile okurlarıyla buluştu.

Sermaye Piyasası Kurulu İlk/Ortaokulu ailesinin “Son Ders” adlı; bilim, yaşam, şiir, yemek ve tarih, kitap ve film içerikli e dergisinin 2. sayısı yayında. Sermaye Piyasası Kurulu ailesi olarak Hakkâri ilinde geçen sene çıkardığımız dönemlik dergimize bu dönemde aynı heyecan ve özveriyle devam ettik.

Sermaye Piyasası Kurulu İlk/Ortaokulu tarafından çıkarılan “Son Ders” adlı dergi hakkında açıklama yapan İl Müdürümüz Sayın Bilal Gür: Okullarda Dergi gibi sanatsal çalışmalar eğitim öğretimin bir parçasıdır ve hem öğrencinin hem de öğretmenin gelişimine katkı sağlar.

Geleceğin şairleri, yazarları, entelektüelleri olan öğrencilere kendilerini gösterme fırsatı sunmaktadır. Dolayısıyla bu tür eğitim öğretimi tamamlayıcı çalışmaları destekliyoruz dedi.

Son Ders dergimizi; eğitim, bilim, yenilik, şiir, tarih  içerikleriyle yediden yetmişe her insanımıza hitap eden zengin bir dergi haline getirmek için emek verdik. “Son Ders” dergimizin temel amacı ise Okul Müdürümüz Mehmet Gür’ün de belirttiği gibi “Hem öğrencilerin hem de öğretmenlerimizin okulumuzda yapılan fikir ve icraatları en doğru şekilde herkese duyurmak ve bir kültür sentezi ortaya koymaktır.” Dergimiz hem basılı hem de online şekilde çıkartarak herkesin okumasına imkân sağladık.

hakkari-spknin-son-ders-adli-derginin-2-sayisi-cikti-001.jpg

Dergimizde; ilimize ait fark edilmeyen güzellikleri, kültürel yaşama dair merak edilenleri, bilimin insanlığa katkıları kısacası insana dair ne varsa sizlere derin bir gönül bağı ile ulaştırmaya çalıştık. Çünkü biliyoruz ki dergiler; sanatın, edebiyatın ve kültürel sentezin en yansıtıcı yüzüdür.

Bunların yanına eğitim ve insan gibi temel iki değer de eklenince ortaya okunmaya değer bir eser çıkması da kaçınılmazdır. Biz de Sermaye Piyasası Kurulu İlk/Ortaokulu ailesi olarak bu hedefle selamladık eğitim, kültür ve edebiyat camiasını.

Bu vesileyle dergimize katkıda bulunun Sermaye Piyasası Kurulu İlk/Ortaokulu değerli öğretmen, öğrencilerine ve dergimizin basımında katkısı olan Ece Kırtasiyesi’ne teşekkür ederiz. Umuyoruz ki Son Ders dergisi siz okurlarımızın takdirini kazanır.

Dergimizi; bilgisayar, cep telefonu ve tabletlerden https://online.fliphtml5.com/pttoe/caqf/ linkine tıklayarak okuyabilirsiniz. Şimdiden hepinize keyifli okumalar.

hakkari-spknin-son-ders-adli-derginin-2-sayisi-cikti.jpg

 

Bu haber toplam 889 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim