• BIST 10045.74
  • Altın 2392.293
  • Dolar 32.3845
  • Euro 34.6065
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

HAKKARİ TANITILIYOR

HAKKARİ TANITILIYOR
Kültür ve Turizm Bakanlığı, Tanıtma Genel Müdürlüğü ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) , İl Tanıtım ve Geliştirme Programı kapsamında, ülkemiz destinasyonlarının tanıtımı için çalışmalarına devam ediyor.

Ülkemizin yurtdıșı hedef kitleye yönelik tanıtımında kullanılan "Go Türkiye" çatı konsepti, illerimizin yabancı hedef kitleye tanıtımında da kullanılıyor. İllerimize “Go" çatı kampanyasına paralel, sosyal medya hesapları açılarak, dijital tanıtım çalışmaları uygulanıyor.

İllerimizin yurtiçi hedef kitleye yönelik tanıtımları da ayrdunı şekilde TGA tarafından başlatılan “Gezsen Anadolu’yu” kampanyasının ilhamıyla, “Gezsen” konseptinde açılan sosyal medya hesapları üzerinden, reklam ve halkla ilişkiler faaliyetleri yürütülüyor.

Çalışma kapsamında; açılan sosyal medya hesaplarına organik trafik akışının sağlanması, hesapların takipçi kitlesinin artırılması, destinasyonun dijital ortamda görünürlüğünün sağlanması ve destinasyonun sunduğu turizm ürünlerine ilişkin içerik üretiminin yapılması amacı ile dijital halkla ilişkiler çalışmaları yürütülüyor.

Bu kapsamda, bu hafta 7 yerli influencer Hakkari ve Şırnak’ı ziyaret etti. Adem Aksoy, Adem Barış, Akif Özek, Emre Evegi, Naim Aydar, Mehmet Özcan ve Osman Yeşilbaş’ın katıldığı programda; Hakkari ve Şırnak’ın benzersiz doğası 5 gün boyunca takipçilerine aktarıldı. Şırnak’ta Mağaraköy ve Öğündük Köyü ile Hakkari’de Cilo Sat Buzul Gölleri ve Cennet Cehennem Vadisi, görülen yerler arasındaydı.
@Gezsensirnak_ ve @Gezsen.hakkari instagram mecralarında da paylaşılan içerikler takipçiler tarafından ilgi ile izlendi.
İçinde birçok saklı hazine ve el değmemiş bir doğa barındıran Hakkari ve Şırnak’ın bir turizm destinasyonu olarak konumlandırılması ve seyahat severlerin gelecek rotalarını bu illere çevirmelerini hedefleyen projenin, farklı dönemlerde devam ettirilmesi planlanıyor.

Hakkari’deki çalışma kapsamında ; Hakkari Cilo Sat Gölleri, Cennet ve Cehennem Vadisi, Buzullar , Berçelan Yaylası, Kaval Şelasi gibi doğal güzellikler  tanıtılarak sosyal medyada büyük beğeni topladı. Hakkari’deki çalışma İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu desteğinde gerçekleştirildi. Yapılan programa İl Kültür ve Turizm Müdürü İdris Ağacanoğlu da eşlik etti.

Bu haber toplam 823 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim