Hakkâri Valiliğinde Protokol Ziyareti
Yayınlanma:
Kaynak:Necmi Ertuş
Hakkâri Valisi İbrahim Taşyapan, Gazi Güvenlik Korucusu Musa Akan, Yeniden Refah Partisi Hakkâri İl Başkanı Sebahattin Mavigöz ve Ziraat Bankası heyetini makamında kabul etti.
Hakkâri Valisi İbrahim Taşyapan, makamında çeşitli kişi ve heyetleri kabul etti.
Valilik makamında gerçekleşen kabulde; Gazi Güvenlik Korucusu Musa Akan, Yeniden Refah Partisi Hakkâri İl Başkanı Sebahattin Mavigöz ve beraberindeki heyet ile Ziraat Bankası Bölge Müdürü Nihat Yıldırım ve Hakkâri Şube Müdürü Ferdi Cananoğlu yer aldı.
Ziyaretlerde karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, Vali Taşyapan konuklarıyla bir süre sohbet etti.
Vali Taşyapan, nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür ederek, görüşmeden duyduğu memnuniyeti ifade etti.



YASAL UYARI:
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.