• BIST 9679.8
  • Altın 2487.394
  • Dolar 32.4222
  • Euro 34.4463
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 7 °C

Hakkari Valisi Akbıyık yerinde durmuyor

Hakkari Valisi Akbıyık yerinde durmuyor
Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, bir taraftan yapılan ve yapılacak hizmetleri yerinde denetliyor diğer taraftan ise halkın sorunlarını ve sıkıntılarını dinliyor.

Hakkari Valiliği görevine başladığı ilk günden itibaren sürekli, ilçe, belde, köy ve mezralarda ziyaretlerde bulunan Vali ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, bir taraftan yapılan ve yapılacak hizmetleri yerinde denetliyor diğer taraftan ise halkın sorunlarını ve sıkıntılarını dinliyor.  

Hakkari'de en uzun görevi yapan valilerin başında gelen Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Hakkari'nin Derecik ve Şemdinli ilçelerini ziyaret etti. Vali Akbıyık, AK Parti Hakkari Milletvekili Husret Dinç, Derecik Kaymakamı Doğukan Mızrak ve beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte önümüzdeki süreçte açılması planlanan Derecik İlçemizdeki Umurlu Sınır Kapısında incelemelerde bulundu.

Daha sonra da Derecik ilçesinde yapımı devam eden yeni hükümet konağı hizmet binasında incelemelerde bulunan Vali Akbıyık, İlçe Kaymakamı Doğukan Mızrak'ı makamında ziyaret ederek ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
  Vali Akbıyık, beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte Derecik Şehitliğini ziyaret ederek şehitlerimizi yad edilerek, ruhlarına dua okudular. İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, bir araya geldiği kahraman Jandarma personeline görevlerinde başarı ve kolaylıklar dileyen Vali Akbıyık, Derecik Devlet Hastanesinde de incelemelerde bulunarak, yapılan hizmetler hakkında ilgililerden bilgi aldı. Şehit torunu Songül Çetinkaya'yı evinde ziyaret eden Vali Akbıyık, şehit torunu ve ailesiyle sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

 Vali Akbıyık ve beraberindekiler daha sonra Şemdinli ilçene geçtiler. Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı'yı makamında ziyaret eden Vali Akbıyık, ilçede yürütülen hizmetler hakkında bilgi alıp yapımı tamamlanarak ve hizmet vermeye başlayan yeni belediye binasının da hayırlı olmasını diledi.

Vali Akbıyık, beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte Şemdinli Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ve vatandaşlarımızın eşsiz doğa manzarası karşısında güzel vakit geçirdiği Şemdinli Seyir Tepesini ziyaret etti. Şemdinli İlçemi Hz. Aişe Yatılı Kız Kur'an Kursu'nu başarıyla tamamlayan 83 öğrenci için icazet merasimi düzenlendi.

Vali Akbıyık, ve Diyanet İşleri Başkan Yrd. Prof. Dr.  Huriye Martı, hafızlık eğitimlerini tamamlayan öğrencilere hafızlık belgelerini verdi.

Vali Akbıyık daha sonra, ilçesinde Eda ve Özcan Şen çiftinin düğün törenine katılarak tebrik ettiği çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek, davetlilerle birlikte halay çekti. Şemdinli Kaymakamı Batuhan Taşgın'ı makamında ziyaret  eden Vali Akbıyık, ilçede yürütülen hizmetler hakkında bilgi aldı.

Şemdinli Kaymakamı Batuhan Taşgın ile birlikte yapımı devam eden Şemdinli İlçe Jandarma Komutanlığı yeni hizmet binası inşaatında incelemelerde bulnan Vali Akbıyık, yapılan çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı.

 Akşam saatlerine kadar ziyaretlerini sürdüren Vali Akbıyık, Şemdinli Kaymakamı Batuhan Taşgın ve beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte Şemdinli ilçe merkezindeki esnafları ziyaret edip beraber çay içerek, kendilerine bol ve bereketli kazançlar diledi. Hakkarihabertv.com
  

fdb0ebawaaa5fks.jpgfdb-topxkaa2npx.jpgfdceby0xgaec13m.jpg

Bu haber toplam 1558 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim