• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 16 °C

Hakkari Valisi Çelik göreve başladı

Hakkari Valisi Çelik göreve başladı
Kütahya Valisi iken Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Hakkari Valisi olarak atanan Ali Çelik, Hakkari'ye gelerek görevine başladı.

Hakkari'deki görevine başlayan Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Yapmamız gereken en önemli şey birlik ve beraber olmak. Bize sizin desteğiniz, Hakkarililerin desteği, birlik ve beraberliği büyük güç verecektir dedi.  

  Vali Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Valiler Kararnamesiyle atandığı Hakkari'de göreve başladığını belirtti.

Kentte görev yapacak olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Çelik, "Özellikle teröre boyun eğmeyip kahramanca direnen, topraklarını canı pahasına savunan, bu bayrağın, bu vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna onlarca şehit vermiş bu şehirde görev yapmak benim için başlı başına büyük bir onur. Yapmamız gereken en önemli şey birlik ve beraber olmak.

Bize sizin desteğiniz, Hakkarililerin desteği, birlik ve beraberliği büyük güç verecektir. Tüm çalışmalarımızda hemşehrilerimizin, şehrin huzuru, refahı, çocukların geleceğini hazırlayacak yaşam enerjisini ve onlara huzur verecek bir şehir ve ülke bırakmak en büyük önceliğimiz olacak. İnsan ayırt etmeksizin adaleti ve hukuku üstünlüğünü esas alan bir çalışma gerçekleştirmek en büyük sorumluluğumuzdur.

Bu güzel şehre, memlekete, millete hizmet etmek için gözlerinden ışık saçan gençlerimize daha mutlu bir ülke bırakmak için hepimize düşen, en başta şahsıma günü 25 saat, haftayı da 8 gün yapmak. Yani var gücümüzle hep beraber çalışmak. Bunu bireysel anlamda kimse tek başına yapamaz.

Şehrin bütün dinamikleri bugün burada, bizleri de karşılamaya geldiler. En önemli görevlerden birisi de basın mensuplarımıza düşüyor. Toplumda, toplumsal anlamda bugünün geldiği dünyada yanlışı hep beraber düzeltebiliriz, kötülükleri hep beraber azaltabiliriz, iyilikleri de hep beraber çoğaltabiliriz.

Gördüğümüz eksiklik, yanlışlık varsa üslubunca bu anlatıldığı zaman çözmek için irademiz çok güçlü. Sizlerden beklentimiz ve temennimiz eksik olanı, bize bildirdiğiniz takdirde hem devletimizin imkanları hem de mesai arkadaşlarımın gücüyle beraber inşallah bu şehirde yanlış olanı düzeltmek için elimizden geldiğince çabamız davam edecek. Bu görevi bize tevdi eden Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı ifade etmek istiyorum." dedi.

Çelik, Vali Yardımcıları; Tevfik Kumbasar, Taha Battal, Mustafa Berat Kasımoğlu, Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber ateş, Çukurca kaymakamı Hasan Kurt, Şemdinli Kaymakamı Abdülkadir Işık, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel,

İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz, Hakkari Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Can Yılmaz, Küresel Gazeteciler Konseyi Temsilcisi Feyzullah Taş, Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Taş, Belediye Başkan Yardımcıları Hamit Zibek, Ayhan Tunç, A. Mecit Yılmaz, Ak Parti İl Başkanı Zeydin Kaya,

Durankaya Belediye Başkanı İsmail Demirci, MHP İl Başkanı Fatih Öztepe, AK Parti MDK üyesi Teşkilat koordinatörü Avukat A. Mecit Tarhan, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, Muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Ali Çelik, polis merasim birliğini selamladı.

vali-ali-celik.JPGvali-ali-celik2.JPGimg-6559.JPGvali-ali-celik-3.JPGimg-6524.JPG

Bu haber toplam 2081 defa okunmuştur
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim