• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 19 °C

Hakkari Yeşil Sol Parti seçim bürosu açılışı

Hakkari Yeşil Sol Parti seçim bürosu açılışı
Yeşil Sol Parti, Hakkari'de binlerce kişinin katıldığı etkinlikle seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Yeşil Sol Parti Hakkari’de Bürosu açılışını gerçekleştirdi. Açılış öncesi seçim irtibat ofisinin bulunduğu Bulvar Caddesi Yeşil Sol parti bayrakları ile donatıldı. 

Hakkari Milletvekili Sait Dede, önceki Dönem Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan, Yeşil Sol’un 28. Dönem Hakkari Milletvekili adayları Vezir Parlak, Öznur Bartın ve Onur Düşünmez Özgürlük Meydanında partililer tarafından karşılandı. 

Yüzlerce araçlık konvoyla Hakkari şehir merkezine geçen Yeşil Sol adayları Hacı Sait Camisinin önünde davul zurnalar ile karşılanarak burada yürüyüşle seçim ofisinin önüne geldi. 

Seçim ofisinin kurdelesi Hakkari Milletvekili Sait Dede, eski Dönem Milletvekili Abdullah Zeydan, Vekil adayları Parlak, Bartın ve Düşünmez tarafından kesildi. 

Yeşil Sol seçim ofisine geçen vekil adayları binlerce kişinin alkış ve sloganları arasında tanıtıldı. 

Burada bir açıklama yapan HDP Hakkari Milletvekili Sait Dede, Hakkari halkına ofisinin açılışına gösterdiği ilgiden ötürü teşekkür etti. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin tarihi bir seçim olacağını belirten Dede ‘Siz kararınızı verdiniz. Şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 

Daha sonra sırasıyla sahneye çıkan Yeşil Sol’un Hakkari Milletvekili Adayları, Vezir Parlak, Öznur Bartın ve Onur Düşünmez, tarihi önemdeki 2023 seçimlerinde omuzlarında büyük bir sorumluluk aldıklarını belirterek Hakkari halkına layık olmak için ellerinden gelen çabayı gösterecekleri mesajını verdiler. 

Açılışta söz alan HDP PM üyesi Hakkari Eski Milletvekili Abdullah Zeydan Hakkari halkının coşkusu karısında duygulanmamanın imkansız olduğunu söyledi. 

 Zeydan , “Bugün 70 -80 yaşlarındaki büyüklerimizden seçilmişlere, milletvekillerinden belediye başkanlarına partinin eşgenel başkanlarından en alt kademedeki yöneticilerine kadar siyaset yapan herkesi cezaevine attılar. Bunu unutmak mümkün mü? 14 Mayıs’ta halkımız bütün bunlara cevap verecek. Partimizin vekil adayı gösterdiği genç adaylarımıza sahip çıkacaktır” ifadelerini kullandı.

145405d9-70b2-4923-8503-58a7b4bff4c9.jpg

 

Bu haber toplam 4005 defa okunmuştur
  • Yorumlar 4
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim