Hakkari-Yüksekova yolu geçici kapatıldı
Yayınlanma:
Kaynak:Hakkarihabertv.com
Hakkari-Yüksekova Karayolu, taş düşme riski nedeniyle geçici süreyle ulaşıma kapatıldı.
Son günlerde etkili olan yağışların ardından dağlık bölgelerde gevşeyen kayalar tehlike oluşturmaya başladı. Bunun üzerine ekipler harekete geçerken, AFAD ekipleri riskli bölgelerde kontrollü çalışma başlattı.
Ekipler tarafından yapılan çalışmalar kapsamında, yamaçlardaki tehlike arz eden kayalar kontrollü şekilde indiriliyor. Yetkililer, çalışmaların birkaç gün daha sürebileceğini belirtti.
Öte yandan, yolun tamamen kapalı olmadığı, bazı bölgelerde trafik akışının kontrollü olarak sağlandığı ifade edildi. Sürücülerden dikkatli olmaları ve uyarılara riayet etmeleri istendi. Haber: Muhammed Mehdi Aydın
YASAL UYARI:
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.