• BIST 9753.97
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Hakkari’de 23 Nisan Coşkusu

Hakkari’de 23 Nisan Coşkusu
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 103.yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi Hakkari’de de coşkuyla kutlandı.

Etkinlikler, İl Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür tarafından, Valilik Binası önündeki Atatürk Anıtı'na sunulmasıyla başladı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesindeki kutlama programı, Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda devam etti.

Programa Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Vali Yardımcıları Mustafa Berat Kasımoğlu, Halil İbrahim Köroğlu, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar, Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

İki öğrencinin başarılı bir şekilde sunuculuğunu üstlendiği, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, etkili bir konuşma yapan İl Müdürü Bilal Gür,"Türkiye Cumhuriyeti’miz, köklü tarihinden ve güçlü medeniyetinden getirdiği birikimle, modern çağın dinamiklerini doğru okuyarak;

TÜM FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

artık bölgesi ve ötesindeki gelişmelere yön veren, darbelere karşı milli iradeyi ve demokrasiyi kıyasıya savunan, dostluğu aranan, düşmanlığından çekinilen uluslararası bir aktör konumundadır. 23 Nisan 1920'de ilk meclisi açan Türkiye ile 15 Temmuz Gecesi’ne imza atan Türkiye, aynı ruhta ve aynı azimdedir.

Nice 103. yıllara yüz akımızla ve hep birlikte ulaşmak temennisiyle, sevgili çocuklarımızın ve tüm dünya çocuklarının, bayramını kutluyorum, "dedi.

Vali İdris Akbıyık İlk/Ortaokulu ve Gazi İlk/Ortaokullarının öğrencileri tarafından sergilenen; “Atatürk ve Çocuklar” adlı video, Ülkeler Defilesi, “Reyhani” Gösterisi,“23 Nisan” şiiri, Sandalye Dansı Gösterisi izleyenlere seyir zevki yüksek anlar yaşattı.

Akabindeki “Türkiye’m ”Gösterisi, “Dünya Çocuk Bayramı” adlı şiir, “Müsaadenizle Çocuklar” adlı gösteri ve “Anadolu Ateşi” gibi birbirinden keyifli, coşkulu ve dolu dolu etkinliklerin yer aldığı program, bol bol alkış aldı.

Sahnede öğrencileri tebrik edip birlikte hatıra fotoğraf çekerek kısa bir konuşma yapan Vali İdris Akbıyık, bu güzel etkinlikten dolayı öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. Hakkarihabertv.com

 


 

Bu haber toplam 1929 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim