• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Hakkari'de asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Hakkari'de asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik'in talimatlarıyla başlatılan sıcak asfalt çalışmaları kent genelinde hızla devam ediyor.

Belediye ekipleri modern ve konforlu ulaşım için yoğun mesai harcıyor. Tahrip olan ve asfalt yüzü görmeyen cadde ve sokaklar tek tek sıcak asfaltla kaplanıyor.

Kentte hizmet atağını sürdüren Hakkari Belediyesi, başlattığı sıcak asfalt seferberliğine hız kesmeden devam ediyor.  Hummalı bir çalışma yürüten ekipler, üst yapı çalışmaları çerçevesinde alt yapısı biten caddeleri bir bir sıcak asfaltla buluşturuyor.

Yeni, Gazi, Berçelan, Dağgöl, Halife Devriş, Merzan ve birçok mahallede start alan asfalt çalışması Biçer Mahallesinde devam ediyor. Hafta sonu olmasına rağmen ekipler mahallede hummalı bir çalışma başlattı. Asfalt sıkıştırma aracının giremediği ara sokaklara iş makinesi kepçe ağzında asfalt taşıması yapıldı.

Hakkari'de ulaşımın daha rahat yapılabilmesi için çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek, sayın valimiz Vali ve Belediye Başkanı Ali Çelik'in talimatları doğrultusunda kentimizin dört bir yanında sıcak asfalt çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Zibek,"Alt yapısı tamamlanan yollarda sıcak asfalt çalışması başlattık. Çalışmaların tamamlanmasıyla güzel bir görünüme kavuşacak olan yollar vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

Çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Biçer Mahallesi sakinleri birçok noktada sıcak asfalt ile yol düzenleme çalışması yapıldığını belirterek, Yolların sıcak asfalt ile kaplanmasından oldukça memnun olduklarını ifade ettiler.

Asfalt çalışması Medrese Bayındırlık kavşağı ve  Biçer mahallesi Gülereş Baba Câmisi yakınlarında devam ediyor.
Haber: Feyzullah Taş

bicer-mahallesi-asfalt-calismasi-1.JPGbicer-mahallesi-asfalt-calismasi-2.JPGbicer-mahallesi-asfalt-calismasi-3.JPGbicer-mahallesi-asfalt-calismasi-4.JPG

Bu haber toplam 789 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim