• BIST 10006.72
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Hakkari'de bakan Şahin eleştirisi

Hakkari'de bakan Şahin eleştirisi
İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in Hakkari’ye geleceğini öğrenen vatandaşlar bakana tepki göstererek Hakkari’ye gelme çağrısında bulundular.

Yaklaşık 4 yıldır Ramazan bayramı kutlayamadıklarını belirten vatandaşlar, Bakan Şahin’nin Hakkari’ye geleceği haberi üzerine birilerinin olay çıkartacağından endişe ettiklerini belirttiler.

Vatandaş,”İdris Naim Şahin’nin Türkiye’ye gelmiş geçmiş en kötü bakanlardan birisi dir. Hakkari’ye gelmesi bizim için hiç mutluluk verici değil gelmesini istemiyoruz.Bakanın gelmesiyle birlikte esnaf dükkanlarını kepenklerini kapatıyor insan sevilmediği yere gitmemelidir.

Kürtçe konuşan bazı vatandaşlar ise Şahin'in gelmesini istemediklerini belirterek gelipte huzurumuzu bozmasın o geldiği zaman ortalık karışıyor. Huzur bozuluyor ve kepenkler kapanıyor. İçişleri Bakanı’da olsa Başbakan’da olsa Hakkari’ye gelmesini istemiyoruz. Bayramımızı huzursuz etmesini istemiyoruz. Biz bayramımızı huzur içinde kutlamak istiyoruz. Gelmesini kınıyoruz gelmesin  şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

BU BAKAN KÜFÜRDEN BAŞKA BİRŞEY BİLMİYOR

Hakkari eski BDP İl Başkanı Hasan Güzel, İçişleri Bakanı’nın Hakkari’ye geleceği söylentileri üzerine şunları söyledi,” Göreve geldiği günden beri Kürt halkına hakaretten başka bir şey diline almayan bu zat acaba hangi yüzle bu ile bu halkın içine geliyor.

 

Bu halkın huzuru bozmaya nasıl gücü yetiyor veya dirayet gösteriyor. Biz Hakkari halkı olarak kendisini kınıyorken aramızda görmekten hiç hoşlanmadığımız gibi gelmemesini öneriyoruz. Hakkari halkı kendisine nefret uyanıyor. 24 saat Kürt halkına hakaret küfürden başka bir şey bilmeyen bu İçişleri Bakanı’nın orda durması bile iğrenç ve ayıptır. Nefretle kınıyor ve gelmesini istemiyoruz” dedi.

 

FABRİKA İSTİYORUZ

 Bazı vatandaşlar ise, bakanın gelişini olumlu bulduklarını belirterek, ilde işsizliğin had sahfada olduğunu ilde fabrikaların kurulması için kendisinden müjdeli haberler beklediklerini ifade ettiler. 

Bu haber toplam 5118 defa okunmuştur
  • Yorumlar 5
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim